Klantervaring

Watskeburt....

Wat is zoals de laatste tijd ‘keburt’ bij Studioviv.

veilig internetten
Nieuws

Veilig internetten tips

We zien steeds vaker berichten voorbij komen op Facebook maar is alles waar wat wij lezen? Of is het fake news. Het is lastig om tussen alle content die je voorbij ziet razen te filteren wat nu wel en niet te vertrouwen is. Wij geven jou 9 tips voor veilig internetten!

restyle kleine doerak
Drukwerk

Restyling voor 10 jarig bestaan!

De kinderkleding winkel Kleine Doerak in Warmenhuizen bestond in februari 2021 alweer 10 jaar! Een mooie gelegenheid voor een restyling van het logo en de huisstijl. Wij nemen jullie mee door het proces hiervan.

branded gifjes
Nieuws

Branded gifjes voor Zohip

Gifjes voor jouw eigen bedrijf, hoe tof! Zohip benaderde ons of wij dit voor hun konden regelen, NATUURLIJK. Branded gifjes zijn de toevoeging voor jouw online marketingstrategie.

Social media cijfers
Nieuws

De nieuwe social media cijfers zijn binnen!

Welke social media platformen worden er gebruikt? Hoeveel gebruikers hebben zij? Newcom heeft het uitgezocht, Studioviv geeft een samenvatting. En legt uit wat jij met deze cijfers kan!

Nieuws

Internationale website voor Asysco

Tijdens het re-design van de website heeft ook de huisstijl een update gekregen. De huidige illustraties en iconografie zijn ook aangepast op basis van de nieuwste huisstijl. De stijl van Asysco is helder, strak, stijlvol en to the point.

social media beheer
Nieuws

Nieuwe dienst: Social Beheer

Maak jij met jouw bedrijf al optimaal gebruik van social media?
Maak je gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram en/of nieuwsbrieven om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Of mis je de kennis, aandacht en/of tijd om succes te behalen met de verschillende platformen.

privacyverklaring
Nieuws

Wat, waarom en hoe – Privacyverklaring

De invoering van de AVG-wet wekte veel verontrusting, want hoe krijg je je privacyverklaring op orde? Studioviv helpt jou bij je privacyverklaring.

Sinds mei 2018 is de Algemene Vordering Gegevensbescherming van kracht. Dit betekent dat er op elke website duidelijk vermeld moet worden voor welke doeleinden persoonsgegevens worden verwerkt. Dit verwerk je in een privacyverklaring.

Nieuws

How to: Instagram bio page

In jouw Instagram bio wil je linken naar je website, een product o.i.d., hoe kan je dit het beste doen? Wij hebben de oplossing voor jouw Instagram bio link.

webdesign schagen
Nieuws

Le Cèdre Coiffeurs

#Wordpress #MaatwerkTemplate #Huisstijl #Logo #salonweb #belettering #narrowcasting

Cases

Musea Schagen Portaal

#Wordpress #MaatwerkTemplate #Onlineplatform #Portaal #Huisstijl #Logo #Totaalconcept

krant spaansen
Cases

Krant van Spaansen

Wat een bijzonder project ‘de jubileumkrant van Spaansen & Spaansen’. 2 Bloemenwinkels ontstaan uit hetzelfde nest, maar ieder met hun eigen identiteit en aanpak. Bijzonder om te zien en ontzettend leuk om te maken!

Nieuws

Mooie Jass

Mooie ‪#‎Jass‬ zeg! Gloednieuwe @WordPressBased ‪#‎site‬ voor Jass Waarland ontworpen door