Klantervaring

Lancering van een nieuw narrowcasting product

Het is zover. Ons gloednieuwe one-of-a-kind narrowcasting is gereed om uit te rollen. Een werkelijk unieke aanpak in de wereld van narrowcasting en daar zijn we best wel trots op. Uniek in de wereld? Een ‘bold statement’ zou je zeggen, maar dat is het en durven we dus ook gewoon te zeggen. Er is simpelweg geen vergelijkbare aanpak.

Narrowcasting ofwel je eigen TV kanaal volledig aangestuurd vanuit je eigen WordPress website. Het allerbelangrijkste aan ons systeem is dat een gebruiker, na het instellen van zijn tijdlijn, in principe geen extra handelingen hoeft uit te voeren om zijn TV uitzending up-to-date te houden. Ook belangrijk, je hebt geen extra software nodig naast je website en minstens zo belangrijk je maakt gebruik van de content die je toch al hebt. Waarom dingen 2 of 3x invoeren als dat niet nodig is. Je hebt als ondernemer immers wel wat beters te doen en een ingewikkelde tijdlijn opmaken is nou niet iets waar je dagelijks mee bezig wilt zijn.

Mega-veel opties en mogelijkheden zijn er momenteel al beschikbaar en dat worden er alleen maar meer in de toekomst.

  • HD youtube video’s afspelen van elke lengte die je maar wilt
  • Nieuwsbericht(en) volledig geautomatiseerd weergeven, willekeurig, specifiek of de laatst toegevoegde
  • Aanbiedingen van je diensten of producten promoten met of zonder scanbare QR codes
  • Projecten, vacatures, klant reviews en nog veel meer met instelbare opties
  • Het laatste nieuws via een scala van nieuwsaanbieders
  • Tickertaper
  • Foto slideshows en galeries
  • Prijslijsten
  • En nog veel meer…

En alles dus super eenvoudig beheersbaar aangestuurd vanuit je eigen WordPress website en volledig in je eigen huisstijl. Je bent dus ook geen tijd kwijt aan het maken van een goed lay-out of de perfecte vormgeving. Dit alles is al gedaan voor je om het zo eenvoudig en perfect ogend te houden.

Ben je nieuwsgierig naar deze gloednieuwe en uniek narrowcasting systeem. Of als je gewoon meer wilt weten of interesse hebt check dan onze nieuwe site dodotv.nl. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement