Klantervaring

Zuss & Sap kaartspel ter gelegenheid van het 6 jarig bestaan.

Spelen met jouw branding

Een eigen (kaart)spel ontwerpen binnen de branding van jouw bedrijf? Geen probleem! Joselien en Thekla van Zuss & Sap kwamen met een ontzettend leuk idee! Vanwege het 6 jarige bestaan wilden ze hun trouwe klanten een cadeautje geven bij hun bestelde sapje. Om dit idee te realiseren hebben ze de hulp van onze studio ingeschakeld.

Kaartspel Zuss & sap

Wat voor spel is het dan?

Het kaartspel is gebaseerd op het bekende spel “30 seconds”.

Het werkt als volgt:

Minimaal 2 teams van 2 personen. Eén persoon van een team pakt een kaartje. Op het kaartje staan vijf woorden die te maken hebben met Zuss & Sap. Nu moet je proberen om binnen 30 seconden zoveel mogelijk woorden te laten raden door je teamgenoot(en). Zijn de 30 seconden om dan is het volgende team aan de beurt. Per ronde kan je maximaal 5 punten verdienen. Een punt per woord dus!

Bij het raden van het woord zijn een paar spelregels belangrijk:

  1. Het te raden woord is een verboden woord.
  2. Verboden om naar letters van het alfabet te verwijzen.
  3. Geen ‘klinkt als’ of ‘rijmt op’ gebruiken.
  4. Niet aanwijzen.

Alles op maat gemaakt.

De kaartjes zijn in de bekende stijl van Zuss & Sap gemaakt. Inclusief gezellige illustraties. Ook het doosje waarin de kaartjes zitten hebben we ontworpen. Zo kan het spel makkelijk en netjes bewaard worden en het ziet er ook nog eens super leuk uit.

Om het doosje gesloten te houden zit er een banderolletje omheen. Hierop is heel subtiel het icoon van Zuss & Sap op gedrukt. Om het bij elkaar te houden kwam er een stickertje met hun logo bij. Onder het banderolletje is een bedankkaartje gestoken zodat de klanten als ze dit ontvangen kunnen zien wat ze gekregen hebben en waarom.

Geprikkeld? 

Heb je voor je bedrijf ook een leuk (kaart)spel of ander idee? Neem gerust contact met ons op! Studioviv bedenkt en ontwerpt van alles. En we vinden het ontzettend leuk om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen 🙂

#totaalconcept

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement