Klantervaring

Internationale website voor Asysco

Asysco is een internationale onderneming in de IT-industrie met vestigingen in Nederland en in Amerika. Een complexe markt, mainframe migration, code transformation en meer. Veel complexe structuren die weergegeven moeten worden in een draadmodel of boomstructuur. Een uitdaging dus en daar houden we wel van. Al sinds een jaar of 5 vervaardigen wij voor Asysco hun huisstijl, documentatie, illustraties en website. Recent heeft de website een redesign gekregen. Hierbij is vooral gekeken naar het optimaliseren van content, menu en de algemene gebruikerservaring. Ook interesse in website optimalisatie? Lees dan snel verder!

Stijl

Tijdens het re-design van de website heeft ook de huisstijl een update gekregen. De huidige illustraties en iconografie zijn ook aangepast op basis van de nieuwste huisstijl. De stijl van Asysco is helder, strak, stijlvol en to the point.

Optimaliseren

Het internationale karakter van Asysco mocht duidelijk aanwezig zijn op de website. En er is meer focus aangebracht op de home- en landingspagina’s. Verder is de gedragsstroom van de website bezoekers geanalyseerd en geoptimaliseerd. Voor  deze analyse hebben wij onder andere gebruik gemaakt van Google Analytics. Ook de Call-to-action, formulieren en downloads mochten niet achterblijven. Deze zijn ook meegenomen in de website optimalisatie.

SEO

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar website het beste scoort op Google. Door effectief gebruik te maken van SEO is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar gewenste webpagina’s. SEO staat voor Search Engine Optimization – zoekmachine optimalisatie. Door het optimaliseren van je website wordt deze beter geïndexeerd door Google. Daardoor is het mogelijk om hoger in de zoekresultaten te komen. SEO staat niet alleen in verhouding met de content, maar ook met technische aspecten. De permalink structuur, sitemap en laadtijd van je website zijn hierbij belangrijke factoren.  

Voor Asysco is er een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd voor het optimaliseren van de website. Bij een zoekwoorden onderzoek wordt er gekeken naar zaken als; naar welke woorden wordt er gezocht, hoe hoog is de concurrentie, op welke zoekwoorden wordt de website al gevonden en waar liggen er kansen.

De gevonden zoekwoorden die kansen bieden voor de onderneming kunnen verder worden toegepast en uitgewerkt binnen de website. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat de website zijn charme niet verliest en het alleen maar om SEO draait.

Benieuwd waar de optimalisatie punten van jouw website liggen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement