Klantervaring

Branded gifjes voor Zohip

Gifjes voor jouw eigen bedrijf, hoe tof! Zohip benaderde ons of wij dit voor hun konden regelen, NATUURLIJK. Branded gifjes zijn de toevoeging voor jouw online marketingstrategie.


De branded gifjes van Zohip hebben binnen 2 weken al meer dan 297.900 views, WHAAAAT?! Ja 297.900 views!


Maken van de branded gifjes

De meiden van Zohip kwamen weer eens gezellig bij ons in de studio langs =). Dit keer om video gifjes op te nemen. Zij voor een groot bluescreen doek, Cré8 Fotografie erbij om de beelden te maken. En daarna kon ons team aan de slag. Hoe werkt dat, hoe krijgen we de beste kwaliteit en kunnen we de beelden nog wat extra’s geven. 

Sanne is hiermee aan de slag gedaan, zij heeft haar creativiteit in de strijd gegooid de gifjes vrijstaand gemaakt en met doodles aan de slag gegaan

Judith weet ondertussen hoe het werkt om uiteindelijk de gifjes terug te vinden op Instagram. Want je wilt uiteraard je eigen gifjes snel terugvinden en kunnen gebruiken. Nog mooier is het wanneer ook anderen jouw gifjes kunnen vinden en gaan gebruiken. 

Uploaden van de gifjes voor Zohip

Nadat Sanne de gifjes klaar had heeft Judith ze geüpload op het Giphy account die wij hebben aangemaakt voor Zohip. Hierdoor konden we de meiden volledig ontzorgen (dat vinden wij fijn). Zo hebben we het account goed klaargezet, kunnen we de kwaliteit van de gifjes checken en eventueel aanpassen, hebben we de juiste zoekwoorden kunnen toevoegen voor een goede vindbaarheid en kunnen we de statistieken inzien. 


Gebruik van de branded gifjes

Het gebruiken van de gifjes is eenvoudig. Als je een story toevoegt op Instagram heb je boven in je scherm een vierkantje met een smiley erin en een hoekje opgevouwen. Hier kan je verschillende tools die je toe kan voegen aan je Instagram story. Bijvoorbeeld de locatie, een vermelding, hashtag, muziek, poll, vragen sticker, countdown of een quiz. Maar dus ook een gifje. In de zoekbalk kan je een zoekwoord typen. Bij de gifje van Zohip hebben we (logisch) het zoekwoord Zohip toegevoegd, maar ook woorden als “nieuwe collectie”, “sale”, “warmenhuizen”, “heart”, “dans”, “blow a kiss”, “thumbs up”. Door het gebruik van goede zoekwoorden zorg je ervoor dat meerdere mensen jouw gifjes tegenkomen en gebruiken. 

Soorten gifjes

Naast video gifjes kunnen wij ook geanimeerde illustraties bijpassend bij jouw huisstijl en bedrijf leveren. Deze gifjes kunnen bestaan uit veel voorkomende onderwerpen in jouw branche, maar misschien ook specifieke woorden die jij mist als je op zoek bent naar hét juiste gifje.

Benieuwd naar hoe we gifjes in kunnen zetten voor jouw bedrijf? Neem snel contact met ons!

branded gifjes

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement