Wanneer je wat over Studioviv wilt weten, moet je weten wie er werken!

Studioviv is een jong fris reclamebureau met veel ervaring op het gebied van vormgeving, internet en communicatie. Wij kunnen u alles aanbieden met betrekking tot grafische dienstverlening en behandelen ieder project als iets bijzonders. We zorgen dat uw reclame-uitingen aansluiten bij uw ideeën en wensen en denken altijd met u mee vanuit een creatief en vakkundig oogpunt.

Wij onderscheiden ons van andere bureau’s doordat wij alle technische kennis op het gebied van websites in eigen huis hebben. Dat houdt in dat naast concept en design wij het programmeren en continu monitoren en onderhoud van websites van onze klanten zelf verzorgen. Een groot voordeel ten opzichte van wanneer u bijvoorbeeld uw domeinnaam en hosting bij partij A , emailoplossing bij partij B, ontwerp bij partij C en onderhoud bij partij D etcetera. Wij monitoren de status van je website iedere dag, continu en werken alleen met de allernieuwste soft- en hardware. Onze servers zijn ingericht puur en alleen voor onze klanten. Daar kan geen enkele hosting- of ICT partij tegen op.

Daarbij staan we open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn willen we graag eerst meer weten over u, uw organisatie/concept en over uw doelgroep, uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Welkom bij studioviv. Het reclamebureau uit de regio Schagen – Noord Holland. Maak direct contact dat vinden we geweldig!

P.s., neem ook eens een kijkje op DODO internet. Dit is een digitaal platvorm wat wij hebben opgebouwd van waar uit wij alle online zaken organiseren zoals domeinnaamregistratie, professionele hosting, bouwen van Apps en websites, onderhoud, updates, SEO, SEA en nog veel meer.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wij spammen niet, daar houden we zelf ook niet van.Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

DENNIS VAN DEN BERG

Trotse eigenaar van Studioviv, creatief, perfectionistisch, muziekidioot, designer, illustrator, vader van 2 kinderen.

MADELON VAN DRIEL

Creatief, vormgever, leergierig, Indesign, Illustrator, Photoshop, sportief, spontaan, tennis, trotse moeder van 2 kids.

BIONDA VAN DEN OUDEN

Gek op olifantjes…, creabea, vormgever, tekenaar, designer en social media content manager.

MATYAS PRONK

Gamefreak, wizzkid, relaxed, jonge god, Sketch, PHP, CSS en dat soort dingen vind ie leuk =) en niet bang voor een kleine (of) grote uitdaging.

LOTTE DE HAAN

Programmeur, front-end developer, stagaire, warmetuuter.