Klantervaring

Drukwerk, printwerk, offset en veel meer

Wij printen letterlijk op alles

Etiketten

Je eigen label, je eigen verpakking, dat maakt indruk. Water- en diepvries bestendig.

Bekijk rustig ons portfolio hieronder. Hier staat een greep van de producten en projecten die wij de afgelopen 25 jaar hebben vervaardigd. Alles wat wij vervaardigen moet kloppen en daarom gaan wij alleen voor het beste eindresultaat.

Interesse om online of offline te adverteren? Bij Studioviv zit je op het juiste adres! Wij helpen jou graag. Het enige wat jij hoeft te doen is ons een berichtje sturen, wij doen de rest.

Je kunt bij ons terecht voor al je reclamemateriaal. Dat is toch fijn… Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het maken, dus doe je best.

Wil jij graag een reclamebord langs een voetbalveld? Of ga jij voor vrachtwagen belettering? Heb jij een reclamezuil die je gevuld wilt hebben met jouw boodschap? Of wil je reclame maken met een sticker waar jouw logo/beeldmerk of leuke boodschap voor je klanten op staat?

Wij kunnen klein drukwerk leveren, maar ook giga grote formaten drukwerk! Wij printen onder andere:

Aparte vormen

Denk eens aan iets bijzonders zoals betaalmuntjes, boxen, kranten, tassen, stempels of wijnlabels.

Product etiketten, labels en meer…

Voor op potjes, pannetjes, kisten, flessen, kratten verzin het maar. In alle maten en (eigen) vormen verkrijgbaar.

Cases

Asysco

Stijl, illustraties, beeld vervaardiging, website, corporate identity guideline, documentatie is wat wij o.a. mogen vervaardigen voor Asysco. Dit in samenwerking met Glorie Marketing. Een complexe

Lees meer en bekijk video
zussensap by studioviv
Cases

Zuss & sap

Voor ZuSs en sap hebben we een totaal nieuwe huisstijl uitgedacht: van logo tot illustraties en van etiketten tot een complete website. De productfotografie van

Lees meer en bekijk video
case hotel van schagen by studioviv
Cases

Hotel van Schagen

Hotel van Schagen onderscheid zich in de markt met een passende identiteit en logo. De identiteit van het hotel laat de luxe zien en je kan de sfeer bijna proeven. Het logo en de huisstijl zijn in verschillende combinaties uitgevoerd, hiermee willen we alle mogelijkheden laten zien.

Lees meer en bekijk video
Belettering

Van Slageren

Logo, gevelbelettering, wagenpark belettering, interieur, website, posters, advertenties. Dan heb je het over huisstijlbewaking. Alles van van Slageren keukens ziet er dan ook op en

Lees meer en bekijk video
Cases

Altholz

In december 2010 is Altholz Nederland B.V. opgericht, gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van gebruikt hout met een rustieke sfeer en het vervaardigen van exclusieve op maat gemaakte eindproducten zoals meubels, tuinproducten en interieurafwerkingen.

Lees meer en bekijk video
SEO Schagen website Tesselaar
Cases

H.M. Tesselaar

Alstroemeria’s, alstroemeria’s en nog meer alstroemeria’s. Dat is wat ze nu eenmaal kweken bij H.M. Tesselaar. Logo vernieuwing, diverse uitingen als visitekaartjes, posters, flyers, bloemenhoezen,

Lees meer en bekijk video

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement