Klantervaring

Super Extra Anti-Spam Filter voor je email

Uiteraard hebben wij al spamfilters draaien op onze servers. Toch glipt hier toch nog weleens spam tussendoor. Dan kunnen wij de spamfilter op de server scherper zetten maar daar zit een max aan. Er is een omslagpunt waarbij je naar Spam ook reguliere mail kan mislopen en dat wil je natuurlijk niet.

Daar hebben we vanaf nu een geweldige oplossing voor! We kunnen u aansluiten op een externe, betere spamfilter, beheerd door een professionele / gespecialiseerde partij. De ervaring leert dat dit spamfilter praktisch geen spam doorlaat! De reacties van onze klanten die er momenteel gebruik van maken zijn lofend.

Prijs Extra Anti-Spam Laag € 14,95 per jaar

(prijs op de datum 1-1-2016 kan onderhevig zijn aan veranderingen)

Meer informatie over spam en waarom het ene mailadres wel en het andere geen spam ontvangt lees je hieronder.

Emailadres op je site
Zodra je een emailadres publiceerd op bijv. je website staat de deur al open voor zgn. spam-bots. Deze scannen het web op mailadressen en gebruiken deze voor het versturen van spam. Je kunt dit voorkomen door het mailadres in de broncode te verstoppen maar uiteindelijk is dit niet het enige helaas.

Rondslingeren emailadres
Bij een zakelijk emailadres is niets irritanter dan veel spam, gebruik je mailadres dan ook niet voor het aanmelden bij willekeurige diensten op het internet, gebruik daar bijv. een tijdelijk mailadres voor.

Afmelden via link in spammail
Meld je nooit af via een link in een spammail, hiermee bevestig je alleen maar aan de spammer dat je mailadres bestaat en zal je enkel maar meer spam ontvangen.

Infofilter.nl
De digitale versie van de ja/nee sticker. Je kunt je hier afmelden voor ongewenste reclame per mail. Officiële bedrijven in Nederland zullen je niet meer lastig vallen.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement