Klantervaring

Maximaliseer je klantbezoeken door middel van een reserveringssysteem

Niemand vindt het leuk, ook wij zeker niet, maar helaas hebben we er voorlopig wel mee te dealen: de 1,5 meter regel. Maar als ondernemer moet je verder en je moet je aanpassen om er het beste van te maken. 

Veel ondernemers moeten rekening houden met een maximale bezetting in hun zaak of terrein. Om dat te bewerkstelligen moeten zij vaak werken met reserveringen.

Hoe houd je zicht op het maximaal aantal mensen binnen bepaalde tijdsblokken en realiseer je dit zodanig dat je bezoekers niet in een rij voor een dichte deur staan? Dit geldt voor restaurants, winkels, zwembaden, sportscholen en noem ze maar op.

Daar komt dus een reserveringssysteem om de hoek kijken en die hebben wij. In diverse smaken ook. Maar een ervan dekt de lading voor zo’n 90% van dergelijke aanvragen die wij krijgen van klanten. En we kunnen dit leveren voor een zeer schappelijke prijs.

Heb jij ook behoefte aan een reserveringssysteem om in tijdsblokken (van bijvoorbeeld 1 uur, dagdeel of anders) een maximaal aantal klanten te laten reserveren en zo een maximale bezetting te krijgen over de dag? En zo optimaal je ruimte en dagindeling te benutten? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement