Klantervaring

Full color print

Full color print

Een full color print kan op alles wat je maar kunt verzinnen. Alle materialen kun je vandaag de dag voorzien van een full color print. Dus daag ons maar uit!

Auto’s, bedrijfsbussen, vrachtwagens, borden, gevels, muren, straten. Vloeren, keukens, deuren, kasten, keukens en ga zo maar door. Vandaag de dag kunnen we letterlijk alles voorzien van een fullcolour print. 

De grootte maakt niet uit, hoe groter hoe opvallender.

 Je kunt op verschillende manieren te werk gaan. Direct een full color print op het materiaal, zoals bij deuren, textiel, vinyl en andere materialen. Of je maakt een full color print op bijvoorbeeld vinyl, sticker-materiaal of behang en monteert dit op het materiaal. Dit doen we wanneer we een complete carwrap uitvoeren of een keuken compleet inpakken in full color print.

Ben je benieuwd of wij ook jouw full color print kunnen verzorgen? Neem dan contact met ons op. The sky is the limit.

Deel op social media


  [mailpoetsignup mailpoetsignup-375 list:3]

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Kwaliteit van een full color print

  De kwaliteit van printwerk heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Resoluties zijn enorm gestegen waardoor details nóg beter uitkomen in fotoprints. En de snelheid van de machines is toegenomen, waardoor er meer meters per uur geprint kunnen worden. Daarnaast is ook het materiaal is verbetert en de inkten zijn qua kwaliteit, duurzaamheid en milieu vriendelijkheid toegenomen.

   

  Daarnaast zijn ook de laminaten (beschermlagen) qua kwaliteit verbetert. Dit heeft een veel langere duurzaamheid als resultaat. 

  Krasvast, bescherming tegen UV-straling en meer rek zodat de folies in diepere geulen gemonteerd kunnen worden. Al met al is de kwaliteit van full color prints zo goed geworden, dat de levensduur van een print het zeefdruk niveau evenaart.

  Meer weten? Bel ons +31(0) 226 39 5447 of stuur ons een mailtje info@studioviv.nl.

   

  Mogelijkheden van full color prints zijn onbeperkt 

  Vlakke delen voorzien van een print is straight forward. Een auto volledig wrappen is wel wat anders. Hier komt expertise en ervaring om de hoek kijken. Auto’s hebben geulen, vlakken, lijnen, bochten en meer. Hier moet de folie naadloos op aangebracht worden.

  Heb je een rond lopende bumper? Dan moet de folie voldoende rek hebben om de bocht om te kunnen. Hier zijn verschillende technieken voor waar je echt ervaring en kennis voor nodig hebt om je full colour print aan te brengen.

   

  Wat kun je printen?

  Als gezegd, praktisch alles. Dus laat je fantasie de vrije loop en leg je idee op tafel. Meest voorkomende zaken zijn bijvoorbeeld:

  • one-way vision, een print voor op autoramen
  • bisonyl doek
  • plaatmaterialen als Dibond, Trespa, hout et cetera
  • beton, straatwerk, muren
  • behang soorten, papier
  • textiel, kleding, stoffen, zitzakken, tafelkleden
   #fullcolorprint #fullcolors #fullcolor #fullcolourprint #fullcolour

  Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

  Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Wil je wat weten over dit onderwerp?
  Vraag het ons gerust!

  Klik hier voor onze privacy statement