Klantervaring

Waarom zelf hosten van uw site meestal niet de beste keuze is.

Het komt wel eens voor, gelukkig niet vaak, dat klanten de website om wat voor reden dan ook liever onderbrengen bij een andere hostingpartij. Dit is iets wat u zelf als klant uiteraard uiteindelijk bepaald en daar doen wij ook zeker niet moeilijk over. Toch wil ik u graag uitleggen waarom het zelf hosten van uw website niet slim kan zijn. Hieronder heb ik het een en ander voor u uiteengezet:

We are losing control!

Wanneer u uw website ergens anders onderbrengt raakt de website voor ons compleet uit het zicht. We hebben geen directe logingegevens op de server en voor een aanpassing, klein of groot,  moeten ook wij een ticket indienen. Veel hosters zijn niet eens telefonisch bereikbaar en de antwoorden op vragen zijn vaak wedervragen waardoor u weer opnieuw een ticket moet indienen… Wij willen snel en direct kunnen anticiperen mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn en niet afhankelijk zijn. Daarnaast is onze eigen hosting sterk geoptimaliseerd voor de websites die wij leveren, en dat gaat heel ver.

Geen onderhoudscontract mogelijk…

Wij leveren alleen onderhoudscontracten op websites welke draaien op een van onze eigen servers. Dit komt omdat we niet kunnen inschatten hoe de server van de andere partij is ingericht en wij deze dus ook niet kunnen optimaliseren. Misschien staan alle poorten wel open! Of nog erger, loopt de server op verouderde software!

Welles, nietes.

Stel; uw website is opeens heel traag, gaat u dan naar de hostingpartij of naar de websitebouwer? In principe hebben ze allebei een punt wanneer ze naar elkaar wijzen en kan u van het kastje naar de muur gestuurd worden. De hoster moet snelle, veilige, solide hardware hebben, de bouwer moet zich aan de regels van het internet houden. Zoekt u uit wie er gelijk heeft?

Wij gaan de uitdaging graag aan!

We hebben de afgelopen jaren veel gewerkt aan het zo strak mogelijk afstellen van onze hosting. We gaan geen problemen uit de weg en bewijzen graag dat de hosting bij ons goed en degelijk in elkaar zit.

De andere partij een stuk goedkoper!

Hoewel wij vinden dat we een goede, normale prijs vragen voor onze hosting zijn er altijd partijen die het voor minder doen. Vaak zijn dit prijsvechters die duizenden websites hosten op één server. Wanneer u vervolgens contact met het hosting bedrijf probeert op te nemen blijkt het dat ze helemaal geen telefoonnummer hebben??? Dat is ook niet zo gek, want ze moeten ergens kunnen voldoen aan die lage prijs dus directe telefonische service kan u dan wel schudden. U bent dan ook simpelweg gewoon een nummer voor hen. Bij ons wordt u altijd geholpen en te woord gestaan. Onze servers zijn dan ook geoptimaliseerd voor de websites die wij leveren en zijn daardoor snel, veilig en solide daar kunt u van op aan.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement