Klantervaring

Website

Wij bouwen ze in alle soorten en smaken.

Een website die werkt, pijlsnel is, betrouwbaar en up-to-date. Technisch optimaal maar ook voor je bezoekers en/of klanten. Dat is wat je wilt. Daar komt wel het een en ander bij kijken. Internet gaat snel, heel snel, dus kennis van zaken is belangrijk. En dat hebben wij. Website Design Schagen… dan ben je bij Studioviv aan het juiste adres

Website

WeDevelop BV website

WeDevelop BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in drie richtingen: Projectontwikkeling, Projectmanagement en Proces- en Projectbegeleiding. Op de website willen ze graag de projecten laten zien waar ze aan werken en gewerkt hebben.

Lees meer
Website

Kleine Doerak website

Kleine Doerak bestaat 10 jaar en daarvoor hebben ze een hele re-style gehad. Toen mocht de website natuurlijk niet ontbreken! Die hebben we ook even flink onder handen genomen.

Lees meer
Website

Aannemingsbedrijf BOV website

Een nieuwe website met behoudt van het oude logo en huisstijl elementen. De focus van de site ligt op het laten zien van projecten van Aannemingsbedrijf BOV. We hebben de nieuwe website een frisse moderne look gegeven zonder het teveel te vernieuwen. De foto’s van de projecten zijn verzorgd door: Cré8 fotografie. Bekijk hieronder de

Lees meer
Sophia engineering
Website

Sophia Engineering website

Bruggen, kantoorpanden of een tunnel, Sophia engineering kenmerkt zich door de diversiteit aan projecten, groot of klein. Op de website wordt al snel duidelijk dat dit bedrijf weet waar ze over praten. De vele afgeronde projecten bevestigen dit. Het bouwen van een website daarentegen, om al deze mooie projecten op te kunnen tonen is meer

Lees meer
skins by nature-homepage.
Website

Skins by Nature website

Skins by nature, ofwel huiden van de natuur. En die kun je volop bewonderen op de vernieuwde website van dit bijzondere bedrijf. Alle producten worden handgemaakt in het atelier welke zich bevindt in een oude verbouwde koeienstal op een melkveehouderij in Appingedam.  In de webshop zijn o.a. stoffen te koop in verschillende prints waaronder dierenprints.

Lees meer
Nieuws

Internationale website voor Asysco

Tijdens het re-design van de website heeft ook de huisstijl een update gekregen. De huidige illustraties en iconografie zijn ook aangepast op basis van de nieuwste huisstijl. De stijl van Asysco is helder, strak, stijlvol en to the point.

Lees meer
Nieuws

Internationale website voor Sevenhuysen

Ook de aardappel exporteur van Nederland wil online zichtbaar zijn. Een up-to-date website kan dan zeker niet missen! Sevenhuysen exporteert niet alleen aardappelen. Ook exporteren zij uien, knoflook, witte en rode kool, diverse andere groenten, patat frites, diepgevroren groenten, (gedroogde) vis en vlees. Dit doen ze al meer dan 100 jaar en daarom beschikken zij

Lees meer
Website

Suzanne Schipper website

Een coach in hart en nieren, dat is Suzanne Schipper. Zij begeleidt en adviseert mensen met hun financiële perikelen. Persoonlijk, door middel van on- en offline trainingen en als spreker op diverse events. Daarnaast werkt ze met gratis e-Brooks zodat je een kijkje krijgt in haar expertise. Iemand met veel ervaring op dat gebied en

Lees meer
Website

Orthoteam website

Een goed voorbeeld van een huisstijl doorontwikkeling zonder direct verlies van identiteit. Focus op de inhoud en informatieverstrekking naar de bezoeker toe. UX en UI zijn nu eenmaal van die termen waar je vandaag de dag niet omheen kunt en waar je het verschil kan maken. Een maatwerk design en een maatwerk template zoals wij

Lees meer
sevenhuysen website
Website

Website Sevenhuysen

Ook de grootste aardappel exporteur van Nederland wil online aanwezig zijn. Een up-to-date website kan dan zeker niet missen! Sevenhuysen exporteert niet alleen aardappelen maar ook uien, knoflook, witte en rode kool, diverse andere groenten, patat frites, diepgevroren groenten, (gedroogde) vis en vlees worden verhandeld. Dit doen ze al 100 jaar en zij beschikken daarom

Lees meer
Website

Winder Pomptechniek website

Kleine ondernemers, ZZP’ers, eenmanszaken. Ook deze ondernemers hebben behoefte aan een goede informatieve website. Maar ook support en ondersteuning bij randzaken zoals hosting en e-mail zijn daar onderdeel van. Een site die voor je werkt. En daarbij is focus heel belangrijk. Geen afleiding. Focus. Dat lijkt eenvoudig maar dat is het vaak niet. Wij houden

Lees meer
Website

The Other Network website

The Other Network (TON) brengt als enige netwerk in Nederland verschillende culturen en netwerken samen. De website was toe aan een update, dus we hebben hun huidige huisstijl gepakt en in een nieuw jasje gestoken. Het hexagon element stond eerst meer op de achtergrond, maar die hebben we prominenter in de huisstijl geplaatst. Als je

Lees meer

Wij zorgen voor:

Een domeinnaam mag zeker niet ontbreken, deze kunnen wij voor je vastleggen en hosten. Dit kan bij DODO internet, dit is een onderdeel van Studioviv.

Zoeken, vinden en gevonden worden. Iedereen wilt zo hoog mogelijk in de Google resultaten gevonden worden. Dit kan door middel van SEO (search engine optimization, zoekmachine optimalisatie). Hoe heb je ons gevonden? Website design Schagen, website designer in Schagen? Hoe dan ook je bent hier niet voor niets beland. Wil jij een site laten maken zullen wij er alles aan doen om de SEO score van jouw website hoog te hebben! 

Natuurlijk kunnen we het technisch onderhoud van je site niet vergeten. Backhand van sites blijven zich continu verder ontwikkelen. Als jij een website laat maken is het daarom ook belangrijk regelmatig updates uit te laten voeren. Meer informatie hierover vind je hier.

Omdat wij exact weten wat er allemaal op onze eigen servers staat is om die reden alleen al de serveromgeving vele malen veiliger dan bijvoorbeeld een shared hosting omgeving of een virtual server. Daarnaast draaien wij alle websites met onze eigen firewalls en monitoren onze servers en diensten continu. Een ander bijkomend voordeel is dat wij direct actie kunnen ondernemen op de server zonder gebruik te moeten maken van een vervelend ticketsysteem van een of andere server beheerder. Iets waar je soms wel 48 uur op een reactie moet wachten! Daar heeft natuurlijk niemand behoefte aan. Website Design Schagen, het juiste adres voor jouw website.

Met een maatwerk ontwerp onderscheid je jezelf van de massa. Identiteit, herkenbaarheid en merkbeleving zijn van het grootste belang als je wilt scoren. Als een mak schaap de massa volgen is niet de weg naar succes. Website design Schagen is waar je moet zijn voor een onderscheidend ontwerp die werkt.

Niet alleen om een website te laten maken kan je bij ons terecht ook voor een webdesign zit je bij ons op het juiste adres. Wij hebben professionele webdesigners en webdevelopers in huis die van begin tot eind voor jou klaar staan en aan de slag gaan! Bekijk onze skills hieronder!

Wij bouwen onze eigen WordPress templates. Hierdoor zijn ze lean-and-mean wat ten goede komt aan alles. Snelheid, mogelijkheden, eenvoud, gemak, updates en upgrades. Bij gratis of aangekochte templates van marktplaatsen ben je afhankelijk van de leverancier. Partijen die maar al te vaak afhaken en plots zonder enige mededeling stoppen met de doorontwikkeling van hun templates waardoor je site ineens onveilig en wellicht helemaal stopt met werken.

Onze websites zijn altijd uit te breiden met nieuwe functies. Of dit nu kleinschalige of complexe maatwerk vraagstukken zijn.

Standaard werken onze website en -shops op alle smartphones, tablets en computers. Full responsive websites waarbij het tevens mogelijk is om per device af te stemmen wat belangrijk is. Dus een Call-to-action kan op een computerscherm er wel heel anders uit moeten zien als op een mobiele telefoon.

Als er iets is waar wij mee bezig zijn dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken maar daar zijn wij dan ook super goed op ingericht met onze eigen monitoring systemen. Je bent ervan verzekerd dat je geniet van de laatste updates en upgrades.

Gebruiksgemak en -ervaring zijn punten die bij ons hoog op de lijst staan. Dat geldt voor zowel de site bezoeker als de site beheerder.

Leuk hoor toeters en bellen maar als ze niet bijdragen aan een betere beleving of gemak voor jouw site bezoekers kan je het waarschijnlijk beter laten. Less-is-more is dan ook een regel die we vaak toepassen en dat klinkt eenvoudiger dan het is. De kunst van het weglaten heet nu immers niet voor niks ‘kunst’.

Wil je meer weten over onze werkwijze met betrekking tot websites klik dan hier.

Website professionals. Gratis advies over het juiste systeem, WordPress, WooCommerce, Ziber, Magento, Joomla of anders voordat je start met de bouw van jouw project. Neem gerust contact met ons op voor jouw project. Website design Schagen.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement
Klik hier voor onze privacy statement