Klantervaring

Een platform ontwikkeld

De afgelopen maanden is Studioviv betrokken geweest bij de ontwikkeling van een platform waar veel mensen iets aan hebben! Het was een feest om hier aan te werken. En we blijven betrokken!

Wij hebben een platform ontwikkeld om te zoeken en gevonden te worden. JouwNieuwePlek is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar dagbesteding en locaties die hun plek meer online zichtbaarheid willen geven. Op deze collectieve zoekwijzer staan (bijna) alle dagbestedingslocaties van Nederland. Hierdoor is het voor een zoeker eenvoudig om een plek te vinden bij hem of haar in de buurt.

Als locatie kan je kiezen of je gratis of betaald vermeld wilt worden op de website. Met het betaalde pakket spring je er meer tussenuit en word je vermeld op de sociale kanalen van JouwNieuwePlek.

Het platform wordt online vertegenwoordigd door ons. Onze social media expert heeft eerst een strategie gemaakt voor de online kanalen. Vanuit deze strategie voorziet zij de kanalen van content. Het platform is voortvarend van start gegaan! In de eerste week zijn er al 50 locaties die hun plek geclaimd hebben.

Verder zit de website van JouwNieuwePlek vol met maatwerk features. Als basis is het CMS van WordPress gebruikt. Verder zijn het template en alle applicaties maatwerk.

Nieuwsgierig wat een collectieve zoekwijzer voor jou kan bewerkstelligen? Neem gerust contact met ons op!

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement