Klantervaring

Nieuwe dienst: Social Beheer

Geen tijd of kennis om jouw sociale kanalen optimaal in te zetten? Laat het Social Beheer van jouw bedrijf aan ons over!

Wij stellen je graag voor aan onze nieuwe dienst! Aangenaam, Social Beheer.

Social media is tijdrovend

Het is heel tijdrovend om op de juiste platformen actief aanwezig te zijn. Dat is iets dat door veel ondernemers onderschat wordt. Als ondernemer steek je veel liever de tijd in je onderneming dan in de sociale platformen.

Wij bieden daarom aan om jouw sociale platformen te beheren! Jij kan de tijd in je onderneming steken en wij steken tijd in jouw sociale platformen.

Welk effect heeft social media?

Social media is niet meer weg te denken deze tijd. Volgens het Newcom 2020 onderzoek gaan we met zijn alle nog steeds meer gebruik maken van social media.

Social media is het instrument wat je hedendaags kan gebruiken voor jouw marketingdoeleinden. Je kan er betaalde en niet betaalde content delen en veel mensen bereiken. Dus ook de doelgroep die jij wilt aanspreken.

Op Facebook en Instagram kan je specifieke doeleinden voor campagnes kiezen, denk hierbij aan bekendheid, overweging en conversie. Bij overweging kan je onder andere kiezen uit de subcategorieën: verkeer, betrokkenheid, appinstallaties, videoweergaven, leads genereren of het ontvangen van chatberichten.

Zo bestaan er naast de marketingdoeleinden die Facebook en Instagram je voorschotelen veel meer verschillende marketingstrategieën. Wil je met jouw kanalen zorgen voor meer bekendheid, meer volgers, meer bezoekers of meer verkoop? Wij kijken samen met jou naar welke marketingstrategie het beste past bij jouw onderneming.

Hoe ziet het Social Beheer eruit

  • Wij creëren content

Samen met jou bepalen we de strategie van jouw sociale kanalen. Welke strategie past goed bij de missie en visie van jouw bedrijf, dit plaatsen we in en contentkalender. Vanuit hier gaan we de content creëren, natuurlijk passend binnen de huisstijl van het bedrijf.

  • Wij distribueren content

We kijken samen naar de platformen die jij op dit moment (niet) gebruikt. Op welk(e) platform(en) kunnen we de juiste doelgroep bereiken en conversie bereiken. Na de contentcreatie krijg je een concept. Na goedkeuring wordt het bericht geplaatst of ingepland voor de juiste dag.

  • Wij analyseren content­

Na het bepalen van het de strategie, de contentcreatie, en distributie analyseren we de content natuurlijk. Zo houden we in de gaten wat aanslaat, waar de verbetering zit en wat de vervolgstappen zijn.

We scrollen heel wat berichten weg op onze eindeloze tijdlijn van de sociale kanalen. Onthoud jij alle content die je voorbij ziet komen? Nee. De content moet eruit springen. Maar hoe zorg je hiervoor? Laat ons jou helpen!

Je kan bij ons terecht van een op maat gemaakt contentadvies tot het volledige Social Beheer. Wil jij samen met ons kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

social media beheer

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement