Klantervaring

Jubileum krant van alle dames van Spaansen Bloemen

Jubileum krant van alle dames van Spaansen Bloemen

Wat een ontzettend leuk project om aan te werken en met een prachtig resultaat. De dubbele krant van ‘de Meiden van Spaansen’ en ‘Spaansen Bloemen’.

Een krant met een twist want aan de ene kant kun je alles lezen over ‘Spaansen Bloemen’.  Twee verschillende bloemenzaken met die dezelfde achternaam dragen en ondernemingen zijn van vier zussen.

Op zoek naar jubileum krant drukwerk? Studioviv heeft ervaring met kranten drukwerk en een krant is een prachtig medium voor o.a. een jubileum. 

Deel op social media


  [mailpoetsignup mailpoetsignup-375 list:3]

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Jubileum krant 90-jarig bestaan

  In Warmenhuizen en omstreken zijn ze goeie bekende. Het 90-jarige bestaan is dan ook een goeie reden om eens goed uit te pakken. We mochten zorg dragen voor de jubileum krant. En wat een leuke verhalen, feitjes en andere wetenswaardigheden! Er is dan ook genoeg te vertellen.

  De krant is bijzonder omdat je hem op 2 manieren kunt lezen. En in het midden samenkomt met een tijdlijn vanaf het ontstaan van Spaansen met alle verhalen die daarbij horen. 

  En er zijn heel wat leuke, maar ook emotionele, verhalen te lezen. Veel respect voor deze dames en een dikke pluim van ons.

  krant spaansen

  Geen jubileum krant in de brievenbus gekregen? Wip gerust binnen bij ‘de Meiden van Spaansen’ in Warmenhuizen of ‘Spaansen Bloemen’ in Oudkarspel of Zuid Scharwoude daar liggen ze ook.

  Ook een jubileum krant drukken of uitgeven?

  Neem eens contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden want die zijn divers. Wij brengen jaarlijks diverse kranten uit voor ondernemingen met verschillende invalshoeken. Denk aan:
  • Jubileum krant
  • Relatiegeschenk
  • Eindejaar geschenk
  • Project informatie
  • Aanbiedingen
  • et cetera.

  Een krant is relevant!

  Hoezo relevant? Wel, het doet wat met mensen. Je hebt iets in je handen, en het leest heel anders dan een artikel op een website. De meerwaarde hiervan is relevant, vandaar die uitspraak. Het uitgeven van een krant wordt erg gewaardeerd. Dit hoor en lees je terug in de reacties van de lezers, het blijft mensen bij. 
  krant spaansen

  Een krant drukken kan op verschillende soorten papier.

  Je hebt er wellicht nooit op gelet maar je kan een krant drukken op verschillende soorten papier. Wat elk voor een specifieke uitstraling kan zorgen.

  • 40/50 grams krantpapier is de lichte en meest bekende variant. 
  • 70/80 grams courant wit is iets steviger en witter waardoor foto’s en afbeeldingen wat beter tot hun recht komen.
  • 90/100/120 grams offset papier geeft een zéér luxe uitstraling en is tevens de witste variant.

  En dan zijn er nog meer glanzende papiersoorten in verschillende gramsgewichten beschikbaar die vaker gebruikt worden voor aanbiedingskranten.

  Meer weten? Bel ons +31(0) 226 39 5447 of stuur ons een mailtje info@studioviv.nl.

  # jubileum krant #krant drukken #drukwerk krant #je eigen krant #jubileum krant 

  Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

  Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Wil je wat weten over dit onderwerp?
  Vraag het ons gerust!

  Klik hier voor onze privacy statement