blob-001

Inspiratie

Doe inspiratie op met door ons eerder geleverde producten en projecten.

A5 flyers

Qua ontwerp en drukwerk is er van alles mogelijk. In de huisstijl van je bedrijf of iets geheel nieuws. Formaat, dubbelzijdig bedrukken, nummeren, perforatielijn, boorgaten, grote en kleine aantallen, het kan allemaal.

Reserveringssysteem

Wij maken een reserveringssysteem op maat voor jou! 🚪 Zo staan je klanten niet voor een dichte deur, weet jij wanneer je hoeveel mensen wanneer kan verwachten en wie je kan verwachten! Samen de mogelijkheden voor jou bekijken?

Illustratie voor de Albert Heijn Foodstars!

Heb jij het al gezien? Door het hele land is het illustratie werk van Dennis zichtbaar! In elke Albert Heijn winkel en in de TV commercial! Via het agentschap Lev kwam er een behoorlijk klus binnen. &samhoud wilde in opdracht van Albert Heijn graag 64 karakters geïllustreerd hebben. Dennis is samen met fijne illustrator collega

growth dietistenpraktijk

Conceptontwikkeling voor Growth Diëtistenpraktijk

Voor Growth Diëtistenpraktijk Denise Moerland hebben wij de kans gekregen om het gehele concept van haar onderneming te mogen ontwerpen. En dat vinden wij super om te doen! Het ontwerpen van de website, het ontwerpen en ontwikkelen van het drukwerk en het ontwerpen van het logo zijn enkele voorbeelden van zaken die komen kijken bij

De Posthoorn

Ook leveren wij relatiegeschenken. Wij denken mee over wat er passend is bij jouw onderneming!

Etiketten by Broersen

Frisse kleuren en vrolijke iconen voor de etiketten van de heerlijke producten ‘by Broersen’.  

Etiketten Bakkerij Beerse

Maandag is het volkorendag bij Bakkerij Beerse… dat wordt stickers plakken, ook voor de overige acties zijn er weer genoeg stickers op voorraad.  

Visitekaartjes met matlaminaat

Visitekaartjes van topkwaliteit. Lekker dik en stevig papier en dat dan nog eens afgewerkt met een glans- of matlaminaat. Dubbelzijdig bedrukt in full colour. 500 stuks. € 75,-

Softshell-jassen

BELETTERING // Belettering van softshell-jassen voor transport­bedrijf Martin Snel. Bedrukking op de borst, mouwen en op de rug. Wind en waterdicht, in kleine aantallen bestelbaar en door de gebruikte flexdruktechniek goed betaalbaar.

Busbelettering Strijbis installaties

Gecombineerde belettering van vinyl in combinatie met full colour. Tevens verlopen geprint op vol gekleurd vinyl om een verloop te bewerkstelligen maar niet van de vinyl kleur te hoeven afwijken. Slim =)

Product etiketten

Productetiketten voor op #potjes of #doosjes of verzin het maar. #Aspergeroomsoep bijvoorbeeld zoals voor By Broersen . Is weer eens wat anders =). Verpakkingen op maat, etiketten op rol, full colour bedenk je eigen toepassing maar.

Janny’s Bed&Breakfast

Janny’s Bed & Breakfast in Groet | Een romantische Bed & Breakfast vlakbij het strand. Enige tijd geleden kwam Janny bij ons om een (uithang)bordje te laten ontwerpen. Graag in zwart en wit. Een leuk resultaat! Later kwam Janny met de vraag of wij ook stickers konden leveren voor op haar ‘nieuwe’ tandem. Tuurlijk! Leuk!

Ansichtkaarten

DRUKWERK // Ansichtkaarten van kunstwerken van Margriet Nannes-Stam. Vijf verschillende soorten met glanslaminaat aan de voorzijde. #ansichtkaarten #drukwerk #studioviv #glanslaminaat

Meer ruimte nodig?

Hij is leuk en wat een gaaf autootje is het toch. De #belettering (verzorgd door ons) zegt natuurlijk alles “meer ruimte nodig?”

Coole bakfiets

Coole bakfiets omeen heel klasje te vervoeren. Hop letters erop en gaan… voor BsoBijlsBuiten

Visitekaartjes

Zo leuk als je klant zo blij is met haar visitekaartjes. Janny, van Janny’s Bed & Breakfast, bakte speciaal voor ons een superlekker cakeje. En met een stukje vloeipapier, een stukje craft touw èn een splinternieuw visitekaartje erop, is het echt een kadootje.  

Bedrijfsstempel

Super handige bedrijfsstempel. Voor het sneldelen van je bedrijfsgegevens op diverse documenten.

Klik hier voor onze privacy statement