blob-001

Inspiratie

Doe inspiratie op met door ons eerder geleverde producten en projecten.

Kaartspel Zuss & sap

Zuss & Sap kaartspel ter gelegenheid van het 6 jarig bestaan.

Een eigen (kaart)spel ontwerpen binnen de branding van jouw bedrijf? Geen probleem!  Joselien en Thekla van Zuss & Sap kwamen met een ontzettend leuk idee! Vanwege het 6 jarige bestaan wilden ze hun trouwe klanten een cadeautje geven bij hun bestelde sapje. Om dit idee te realiseren hebben ze de hulp van onze studio ingeschakeld. 

Flyer By Broerse: Proef en beleef de lente

Op het bedrijf van By Broerse is er elk seizoen wel iets anders te doen. Om de bezoekers hiervan op de hoogte te stellen willen ze elk seizoen een flyer uitbrengen met daarop wat er allemaal valt te beleven en proeven dat seizoen.

Flyer voor IJda

Voor IJda hebben we een A5 flyer ontworpen die ze kan gebruiken als promotie materiaal. Het doel van de flyer is de sfeer van het bedrijf overbrengen en informeren.

restyle kleine doerak

Restyling voor 10 jarig bestaan!

De kinderkleding winkel Kleine Doerak in Warmenhuizen bestond in februari 2021 alweer 10 jaar! Een mooie gelegenheid voor een restyling van het logo en de huisstijl. Wij nemen jullie mee door het proces hiervan.

Reserveringssysteem

Wij maken een reserveringssysteem op maat voor jou! ? Zo staan je klanten niet voor een dichte deur, weet jij wanneer je hoeveel mensen wanneer kan verwachten en wie je kan verwachten! Samen de mogelijkheden voor jou bekijken?

A5 flyers

Qua ontwerp en drukwerk is er van alles mogelijk. In de huisstijl van je bedrijf of iets geheel nieuws. Formaat, dubbelzijdig bedrukken, nummeren, perforatielijn, boorgaten, grote en kleine aantallen, het kan allemaal.

Illustratie voor de Albert Heijn Foodstars!

Heb jij het al gezien? Door het hele land is het illustratie werk van Dennis zichtbaar! In elke Albert Heijn winkel en in de TV commercial! Via het agentschap Lev kwam er een behoorlijk klus binnen. &samhoud wilde in opdracht van Albert Heijn graag 64 karakters geïllustreerd hebben. Dennis is samen met fijne illustrator collega

growth dietistenpraktijk

Conceptontwikkeling voor Growth Diëtistenpraktijk

Voor Growth Diëtistenpraktijk Denise Moerland hebben wij de kans gekregen om het gehele concept van haar onderneming te mogen ontwerpen. En dat vinden wij super om te doen! Het ontwerpen van de website, het ontwerpen en ontwikkelen van het drukwerk en het ontwerpen van het logo zijn enkele voorbeelden van zaken die komen kijken bij

Ansichtkaarten

DRUKWERK // Ansichtkaarten van kunstwerken van Margriet Nannes-Stam. Vijf verschillende soorten met glanslaminaat aan de voorzijde. #ansichtkaarten #drukwerk #studioviv #glanslaminaat

De Posthoorn

Ook leveren wij relatiegeschenken. Wij denken mee over wat er passend is bij jouw onderneming!

Product etiketten

Productetiketten voor op #potjes of #doosjes of verzin het maar. #Aspergeroomsoep bijvoorbeeld zoals voor By Broersen . Is weer eens wat anders =). Verpakkingen op maat, etiketten op rol, full colour bedenk je eigen toepassing maar.

Briefpapier en enveloppen

Een strak logo en een bescheiden huisstijl, uitgevoerd in 1 kleur. #briefpapier #A4enveloppen #A5enveloppen

Softshell-jassen

BELETTERING // Belettering van softshell-jassen voor transport­bedrijf Martin Snel. Bedrukking op de borst, mouwen en op de rug. Wind en waterdicht, in kleine aantallen bestelbaar en door de gebruikte flexdruktechniek goed betaalbaar.

Visitekaartjes met matlaminaat

Visitekaartjes van topkwaliteit. Lekker dik en stevig papier en dat dan nog eens afgewerkt met een glans- of matlaminaat. Dubbelzijdig bedrukt in full colour. 500 stuks. € 75,-

Busbelettering Strijbis installaties

Gecombineerde belettering van vinyl in combinatie met full colour. Tevens verlopen geprint op vol gekleurd vinyl om een verloop te bewerkstelligen maar niet van de vinyl kleur te hoeven afwijken. Slim =)

Janny’s Bed&Breakfast

Janny’s Bed & Breakfast in Groet | Een romantische Bed & Breakfast vlakbij het strand. Enige tijd geleden kwam Janny bij ons om een (uithang)bordje te laten ontwerpen. Graag in zwart en wit. Een leuk resultaat! Later kwam Janny met de vraag of wij ook stickers konden leveren voor op haar ‘nieuwe’ tandem. Tuurlijk! Leuk!

Etiketten by Broersen

Frisse kleuren en vrolijke iconen voor de etiketten van de heerlijke producten ‘by Broersen’.  

Etiketten Bakkerij Beerse

Maandag is het volkorendag bij Bakkerij Beerse… dat wordt stickers plakken, ook voor de overige acties zijn er weer genoeg stickers op voorraad.  

Meer ruimte nodig?

Hij is leuk en wat een gaaf autootje is het toch. De #belettering (verzorgd door ons) zegt natuurlijk alles “meer ruimte nodig?”

Coole bakfiets

Coole bakfiets omeen heel klasje te vervoeren. Hop letters erop en gaan… voor BsoBijlsBuiten

Visitekaartjes

Zo leuk als je klant zo blij is met haar visitekaartjes. Janny, van Janny’s Bed & Breakfast, bakte speciaal voor ons een superlekker cakeje. En met een stukje vloeipapier, een stukje craft touw èn een splinternieuw visitekaartje erop, is het echt een kadootje.  

Bedrijfsstempel

Super handige bedrijfsstempel. Voor het sneldelen van je bedrijfsgegevens op diverse documenten.

Bisonyl doek Kleine Doerak

#bisonyl doeken van 2 x 2 meter of  10 x 10 maken we ook. Geen punt. Superstrak en scherp #full Colour geprint.

Klik hier voor onze privacy statement