Klantervaring

Restyling voor 10 jarig bestaan!

De kinderkleding winkel Kleine Doerak in Warmenhuizen bestond in februari 2021 alweer 10 jaar! Een mooie gelegenheid voor een restyling van het logo en de huisstijl. Wij nemen jullie mee door het proces hiervan.

Kleine Doerak kwam met de vraag of er een restyling mogelijk was voor haar 10 jarig bestaan.

Één vraag was of het logo rond kon blijven. In een meeting werd besproken dat de voorkeur voor de kleuren lagen op roestrood en jeansblauw. We hebben verschillende voorstellen gedaan vanuit deze voorstellen is de kleur jeansblauw komen te vervallen. En is er voor gekozen gebruik te maken van een net iets andere kleurstelling. 

Ook is het puntje naamsverandering tijdens de meeting voorbij gekomen. De naam Kleine Doerak is meer gericht op kleine kinderen terwijl zij ook kinderkleding tot en met maat 176 verkoopt. Uiteindelijk zijn we samen tot de conclusie gekomen de huidige naam door te voeren en het logo stoerder te maken. In het nieuwe logo hebben we terug laten komen dat zij kleding verkopen voor baby’s, kinderen en tieners. 

Tot nu toe zijn er verschillende dingen aanpast naar de nieuwe huisstijl, namelijk:

  • Spaarkaarten
  • Kadobonnen
  • Stickers
  • Reclamebord aan de gevel

De website en de banner op de gevel worden op dit moment nog aangepakt.

Jouw logo en huisstijl zeggen veel over je bedrijf! Sluit het bij jou mooi aan? Of kunnen wij je helpen dit te restylen? Neem gerust contact met ons op.

restyle kleine doerak

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement