Klantervaring

Eindresultaat totaal project voor Le Cèdre Coiffeurs

Wij denken graag met onze klanten mee en dit mochten wij ook zeker doen met deze opdracht voor Le Cèdre. In dit totaal project zijn we dan ook van begin tot eind aanwezig geweest! Wij hebben voor hen het logo en de huisstijl mogen ontwikkelen, dit hebben wij doorvertaald in onder andere het drukwerk, de signing, de website, gevelreclame, social media en het interieur!

Wij hebben voor Le Cèdre Coiffeurs vooruitlopend op een verbouwing een nieuwe huisstijl en logo ontworpen. Ondertussen is de verbouwing van het pand voltooid en is de huisstijl te zien bij aankomst van het pand. Salonweb heeft meegedacht over de gevel- en lichtreclame aan de buitenkant van het pand.

Voorgevel Le cedre

Interieur

Balie Le Cedre

De balie met acrylox letters voorzien van speciale folie aan de voorzijde, zie je als je binnen stapt. Neem plaats in het nieuwe interieur wat afgestemd is op de ontwikkelde huisstijl! Online en offline geeft de sfeer dezelfde indruk, wat geen verwarring kan geven en fijn is voor de klant.

Online

In de salon is een narrowcasting systeem aanwezig, deze is gekoppeld met de website. Hierdoor is het eenvoudig om het systeem te voorzien van content. Le Cèdre Coiffeurs kan zelf de content bepalen wat zij aan hun bezoekers tonen. Omdat zij op deze manier bepalen wat de doelgroep te zien krijgt kan dit zorgen voor meer conversie.

Naast de website, het logo, interieur en de huisstijl hebben wij online ook de social marketing en verschillende blogposts mogen verzorgen.

SalonWeb

De opdracht van Le Cèdre Coiffeurs is uitgevoerd door SalonWeb. Vanuit Studioviv en ondernemers uit de kappersbranche is het concept SalonWeb ontstaan. SalonWeb is het online en offline reclamebureau voor salons. Het biedt verschillende pakketten om de salon eigenaar te ontzorgen. Je kan bij SalonWeb terecht voor:

  • Website
  • Webshop
  • Eigen tv kanaal
  • Social media
  • Logo & huisstijl
  • Drukwerk
  • Online boekingssysteem

Totaal project

Al met al was dit een mooi totaal project waarin wij en de tevreden klant en mooi resultaat hebben weten neer te zetten! Nieuwsgierig naar meer totaal projecten bekijk onze cases, benieuwd naar meerdere cases van SalonWeb bekijk ze hier. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust of maak een afspraak en kom langs in onze studio.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement