Klantervaring

Eigen gifjes op instagram

Eigen gifjes op instagram

Eigen gifjes op instagram

Ze zijn niet meer weg te denken uit het huidige tijdperk op social media. De GIFJES! Voor elke gelegenheid is er altijd wel een gifje. Wij kunnen branded en/of persoonlijke gifjes maken voor jou!

Verschillende soorten gifjes

Er bestaan verschillende soorten gifjes en stickers. Stickers zijn stilstaand en transparant. Gifjes heb je als een soort meme, maar op bijvoorbeeld Instagram wordt er gebruik gemaakt van transparante animated stickers. Er zijn een hoop creatieve gifjes te vinden in verschillende soorten. De gifjes op Instagram zijn (geanimeerde) illustraties of transparante video’s. 

Gifjes voor jouw bedrijf op Instagram

Wij vinden gifjes tegenwoordig goed passen in de marketingcommunicatie van bedrijven, zij kunnen erg goed aansluiten bij de huisstijl en in de social media strategie van het bedrijf. Wil jij sterker staan met je online marketing? Zorg dan zeker voor branded gifjes.

Waarvoor kun je gifjes gebruiken?

Gifjes kunnen als aanvulling dienen op jouw Instagram. Denk hierbij een gifjes van het personeel, producten, gifts, diensten, woorden die bij jouw bedrijf passen. Allemaal in jouw huisstijl geanimeerd. Met een gifje kun je een meer aandacht brengen naar de call-to-action, product of dienst.

Hoe leuk is het als klanten een gifje van jou gebruiken in hun Instagram story?! Zo verspreiden zij jouw naam weer aan hun volgers waardoor jij meer brand awareness/ bekendheid krijgt van jouw merk/bedrijf.

Gifjes maken voor op Instagram

We kunnen gifjes op verschillende manieren maken. Wil jij jezelf of jouw personeel in een transparante video laten zien. Heb jij liever geanimeerde illustraties passend bij jouw bedrijf kleuren/ huisstijl. Of wil jij een combi? Dit is allemaal mogelijk bij ons! 

Ben jij er klaar voor om jouw eigen gifjes op Instagram te hebben? Wij nemen alle zorgen voor jou uit handen. Wij richten jouw account in, zetten alles klaar en zorgen ervoor dat jij, maar ook anderen, jouw gifjes kunnen vinden en gebruiken.

Giphy is het platform voor jouw gifjes

Instagram, Facebook en Whatsapp werken met Giphy. Op Instagram maakt Giphy gebruik van (animated) stickers. Op Whatsapp en Facebook maken ze gebruik van gifjes. Er staan enorm veel gifjes en stickers in deze database. Hoe vind jij jouw gifjes terug?  Daar zorgen wij en dat doen we doormiddel van tags en zoekwoorden. Natuurlijk is dit in eerste instantie de naam van jouw bedrijf en/of merk. Maar ook kijken we naar welke woorden relevant zijn. Ook andere kunnen op deze manier gebruik maken van jouw gifjes. 

Ben en jij net zo enthousiast als ons?

Neem dan snel contact met ons op! Dan gaan we samen aan de slag voor jouw gifjes!

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement