Klantervaring

Bijzondere webshop voor Saitee

Deze dame heeft een passie voor katten, sushi, koffie en uiteraard kraaltjes, sieraden en alles wat glimt. Naast haar winkel in het (super leuke 😉 ) dorp Warmenhuizen heeft zij ook een webshop die toe was aan vernieuwing!

Sijtje (de eigenaresse) verkoopt onder andere armbandjes, kettingen, enkelbandjes, naamsieraden, edelstenen en nog veel meer accessoires. Al deze producten had ze al eens ingevoerd in haar vorige  e-commerce platform Magento. Haar nieuwe webshop is gebouwd met WordPress in combinatie met WooCommerce. Vanaf Magento is er een export gedraaid van de informatie van onder andere de producten, gebruikers etcetera. Waarna alles  daarna weer geïmporteerd is naar WooCommerce. Dat scheelt een behoorlijke hoeveelheid werk.

WooCommerce webshop

Een van de voordelen van WooCommerce is dat het een stuk laagdrempeliger is dan Magento. Je start eenvoudig en de investering ligt een heel stuk lager net als eventuele toekomstige uitbreidingen en koppelingen. . Daarnaast is WooCommerce een stuk makkelijker in gebruik, zeker als je al ervaring hebt met de backend van WordPress is WooCommerce de voor de hand liggende keuze voor jouw webshop!

Maak jij op dit moment ook gebruik van Magento of een ander e-commerce platform? En wil je kijken wat de mogelijkheden voor jouw webshop zijn bij WooCommerce? Neem dan even contact met ons op.

MyParcel

De site van Saitee heeft een koppeling met het verzendsysteem van Myparcel. Zij maken het mogelijk om online (digitale) postzegels te printen. Dit scheelt weer tijd bij het inleverpunt. Je hoeft de pakketjes namelijk alleen maar af te leveren in niet meer aan te melden bij de balie . Ook betaal je alleen maar voor wat jij verstuurd, geen abonnementskosten of iets dergelijks. Wat ook fijn is aan Myparcel is dat je ook maar 1x per maand een rekening krijgt. Je hoeft dus niet elke keer wanneer jij online postzegels afdrukt te betalen.

Meer weten over andere verzendmethodes? Lees onze blog over verzendplatformen voor e-commerce.

Andere features

Nog een aantal bijzondere features waar de Saitee webshop gebruik van maakt zijn:

  • Coupons
  • Digitale Spaarpunten
  • Koppeling met SnelStart
  • Cadeaubonnen
  • Uitgebreide filtermogelijkheden

Er zijn natuurlijk nog een tal van dingen waaraan deze webshop voldoet.

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement