Klantervaring

Musea Schagen Portaal

Wat een fantastisch project om aan te werken. Van voor tot achter. Concept, design, functie, lay-out, bouw en uitvoering van A tot Z. Wij hebben voor alle musea in de regio Schagen en omstreken een mooi portaal gemaakt. Een overzicht van alle musea en websites uit de regio verzameld. Automatische synchronisatie en updates, meertalig, mobiel en natuurlijk nog veel meer zaken zijn de revue gepasseerd en uitgevoerd. Design, lay-out, fotografie zijn ook door ons verzorgt. En daar zijn we sterk in. Totaalconcepten en uitvoering.

En daar hield het niet op. Ook de websites van veel van de aangesloten musea hebben van ons een flinke update gekregen. Museum Vreeburg, ‘t Molenhuijs Waarland, Historisch Vereniging Harenkarspel, Automuseum Schagen, Korenmolen de Hoop, Museum Eenigenburg, Slag van de Somme en het Oorlogsmuseum Schagen zijn geheel vernieuwd. 

Een behoorlijke klus al met al. Heel veel bewuste keuzes voor de werking die je niet direct ziet en waar veel over te vertellen valt. Een interessant project waarmee we laten zien waar wij toe in staat zijn. En daar zijn wij dan ook best trots op als internetbedrijf uit Warmenhuizen.

Helaas, helaas, helaas gooide het Coronavirus roet in het eten voor de lancering van dit project. Gepland in april maar door de crisis waren bijna alle musea gedwongen om hun deuren voorlopig te sluiten. Desalnietemin staat alles als een huis en zijn ze klaar voor de toekomst.

Tevens werken wij samen met de diverse musea nog verder aan diverse punten ter verbetering van hun museum. 

Wordt dus vervolgd =). TIP van de week! Elk museum is zeer de moeite waard om eens te bezoeken en ik raad het dan ook iedereen van harte aan.

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement