Klantervaring

Logo ontwerp, huisstijl, website en drukwerk voor EndoNoordkop

Logo ontwerp, huisstijl, website en drukwerk voor EndoNoordkop

Voor EndoNoordkop mochten we van helemaal niets iets maken en dat is werkelijk het allerleukste om te doen.

Meedenken over de bedrijfsnaam daar begint het al. Volgende stap, een logo ontwerp. Tegelijk werk je aan de huisstijl en bepaal je ook bepaalde richtlijnen.

Naast een logo ontwerp en de huisstijl zijn er bepaalde producten nodig. Denk aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, afsprakenkaartjes, verwijskaarten, pennen et cetera. En zeker niet onbelangrijk sterker nog, de website.

En dan ontstaan er mooie dingen. De stijl krijgt vorm en een website is wel een van de mooiste visuele plaatjes om te zien omdat dat nu eenmaal veel gebeurt. 

Hoe klein ook een site moet kloppen.

 

Deel op social media


  [mailpoetsignup mailpoetsignup-375 list:3]

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Een mooi geheel

  Als gezegd een logo ontwerp moet toegepast worden op diverse materialen en uitingen en overal goed op uitkomen. Dat is iets om vanaf het prille begin rekening mee te houden. En dus voldoet een goed ontwerp aan bepaalde eisen.

  Het logo van EndoNoordkop is vertaald naar divers drukwerk waaronder ook pennen. De ruimte op een pen is beperkt net als het aantal kleuren die je kunt gebruiken. Het moet duidelijk en leesbaar blijven en passen bij de stijl.

  endo noordkop

  Professionals in logo ontwerp

  Dat durven wij gerust te zeggen maar bepaal het uiteraard zelf. Check gerust onze portfolio en zie de uiteenlopende logo ontwerpen die we gemaakt hebben. Zeer uiteenlopend, afgestemd op doelgroep, dienst, product en markt.

  Uiteindelijk is het belangrijkste dat je klant zich herkent in jouw en je logo en huisstijl zijn daarin zeer belangrijk. Dat wordt wel eens onderschat. Maar op alle fronten geld nu eenmaal dat de eerste indruk nog steeds goud waard is.

  Een logo ontwerp voor het leven

  Ja, een goed logo ontwerp kan zijn voor het leven. Uiteraard ontwikkeld een logo door om mee te gaan met de tijd. De basis van een goed ontwerp staat als een huis en kan met een re-design weer voor lange tijd meegaan. Ook daar dragen we uiteraard zorg voor wij gaan met onze klanten voor de langetermijnrelatie. En daar hebben we veel voor over. Om dat vol te houden moet je uiteraard continuïteit kunnen bieden en dat is een van onze speerpunten. Zeker wanneer het gaat om online marketing en websites omdat die altijd in beweging is en de ontwikkelingen op dat gebied snel gaan.

  Ben je ook op zoek naar een professioneel logo ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op, we zitten er klaar voor.

  #logo ontwerp #logo maken #huisstijl #drukwerk #cases

  Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

  Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Wil je wat weten over dit onderwerp?
  Vraag het ons gerust!

  Klik hier voor onze privacy statement