Klantervaring

Gebruiksvriendelijke webshop Bakkerij Beerse

Na enige tijd is een webshop toe aan vernieuwing. Na 2 keer een mooie website af te hebben geleverd aan Bakkerij Beerse mochten wij ook voor een derde maal  een re-design doen! Wij zeggen wel vaker dat wij het fijn vinden om een goede klantrelatie te hebben en dit is een heel mooi voorbeeld daarvan. #bakkerijbeersetoppers. 

webshop website

De toppers van Bakkerij Beerse hebben niets voor niets het predicaat Hofleverancier. Het bedrijf en de wensen zijn gegroeid en zo gaat dat ook met een webshop. Tijdens het bouwen van de webshop lag de focus op de user experience (gebruikerservaring). Ook op de mobiel moest de user experience optimaal zijn. Het menu is anders dan standaard, mooi en overzichtelijk. Met een duidelijke button maak je een bestelling, bepaalt de details en selecteert hoe, wanneer en waar je je bestelling wilt afhalen. Al met al een heldere en overzichtelijke webshop!

De bakkerij maakt gebruik van de specialistische software van FRITEC. Deze software regelt het kassasysteem van alle locaties van Bakkerij Beerse. Ook kunnen zij op de hoofdlocatie de andere locaties daarmee bedienen. Met de handige programmeer skills binnen Studioviv is er een op maat gemaakte koppeling ontwikkelt tussen de webshop en het FRITEC kassa software. Deze koppeling zorgt ervoor dat de bestellingen van de webshop automatisch naar de juiste locatie verzonden worden. Zo komt de bestelling in de juiste productieomgeving en vestiging binnen! Ideaal!

Benieuwd wat we voor jouw site kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement