Klantervaring

Illustratie voor de Albert Heijn Foodstars!

Heb jij het al gezien? Door het hele land is het illustratie werk van Dennis zichtbaar! In elke Albert Heijn winkel en in de TV commercial!

Via het agentschap Lev kwam er een behoorlijk klus binnen. &samhoud wilde in opdracht van Albert Heijn graag 64 karakters geïllustreerd hebben. Dennis is samen met fijne illustrator collega Hein Haakman om de tekentafel gaan zitten. 

Het was een behoorlijke klus, er is veel tijd in gaan zitten! Het doel van de actie Foodstars is jou uitdagen om net even wat vaker een gezonde keuze te maken. Dit moest samen met een positieve associatie terug te zien zijn in de illustratie. De karakters zijn sterren en hebben allemaal een vrolijke uitstraling! 

Naast de illustraties van de karakters hebben wij ook de keyvisual geïllustreerd. Een keyvisual is een design wat ervoor zorgt dat de ideeën, elementen, lettertypen en kleuren het beste tot hun recht komen en herkenbaar blijven in de campagne. Zo is er in één oog opslag zichtbaar om welke campagne het gaat. 

Om nu in elke Albert Heijn winkel en TV commercial de karakters terug te zien komen is ontzettend tof! Waar wij ontzettend trots op zijn!

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement