Klantervaring

Oplichters actief

Er zijn OPLICHTERS actief die je tegen dure ‘aanbiedingen’ een .com, .org of .net domeinnaam aan willen smeren. Trap er niet in!

We horen dat onze klanten via externe partijen worden benaderd met het bericht dat iemand hun domeinnaam wil laten registreren met een andere extensie zoals .com, .org of .net. Ze doen voorkomen dat ze een registratieverzoek van iemand hebben gekregen en dat ze jou hiervan op de hoogte willen stellen. Je kunt dan tegen dure ‘aanbiedingen’ de domeinnaam zelf laten registreren. Trap hier niet in, dit zijn OPLICHTERS!

Het is namelijk in de meeste gevallen helemaal niet nodig om een extra .com, .org of .net te claimen. Deze oplichters spelen in op je angst ‘als je dit niet registreert dan kan het gevolgen hebben voor je bedrijf’. Totale nonsens…

Neem jij diensten af bij Studioviv? Dan zullen wij jou nooit onnodig benaderen over domein of hosting. Zeker niet vanuit een andere partij! Wij regelen dat allemaal voor je op de achtergrond. Twijfel je toch over een aanbieding die je van een externe partij hebt gekregen? Of over andere zaken rondom jouw domein of hosting, laat het ons dan gerust weten.

Wat is een domeinnaam

Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Zoals www.studioviv.nl. Hierin is dus studioviv.nl de domeinnaam. Zo kan een domeinnaam ook eindigen met andere extensies zoals .com of .net. Dit zijn allemaal aparte domeinen die kunnen worden doorgelinkt naar je hoofddomein. In de meeste gevallen is dat helemaal niet nodig…

Twijfel je? Neem contact met ons op

domeinnaam-oplichters actief

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement