Klantervaring

Gestopte webdesigner, wat nu?

Hoe ontzettend zuur is het als je webdesigner er ineens mee stopt? Hoe nu verder? Het klinkt vreemd maar dit gebeurt helaas vaker dan je denkt. Hoe kan dat en hoe ga je verder?

webdesigner

Er is een grote groep mensen die, na bijv. hun studie of ervaring elders, starten met het aanbieden van het bouwen van websites voor hun kennissen en relaties. 

Er is een grote groep mensen die, na bijv. hun studie of ervaring elders, starten met het aanbieden van het bouwen van websites voor hun kennissen en relaties. En na een aantal websites te hebben gebouwd komen ze er achter dat er meer bij komt kijken dan het bouwen alleen. Als er op een gegeven moment alleen nog maar probleemtelefoontjes van klanten komen, krijgen ze het al snel benauwd. Als ze het zat worden trekken ze de stekker er zonder pardon uit. En dan zit de klant met de gebakken peren….

Heel vervelend voor degene die op dat moment toch afhankelijk zijn van de diensten van zo’n partij. Een goede partij doet veel meer dan alleen maar een website bouwen en kijkt ook naar de lange termijn.

Wij van Studioviv zijn in staat om deze problemen op te lossen. Het liefst natuurlijk nog voor ze ontstaan! Wij onderscheiden ons van andere bureaus onder andere doordat wij alle technische- en productkennis in eigen huis hebben.

Dat houdt in dat naast concept en design, wij het programmeren, continu monitoren en onderhoud van websites van onze klanten zelf verzorgen. Een groot voordeel ten opzichte van wanneer je bijvoorbeeld door:

– partij A je domeinnaam en hosting laat regelen

– partij B je e-mailoplossing laat regelen

– partij C je ontwerp en lay-out laat regelen

– partij D je website of webshop laat bouwen

– partij D onderhoud en support laat regelen

– partij E je content en fotografie laat regelen

Bij ons kan alles dus onder 1 dak.

Neem vrijblijvend contact met ons op als jullie denken dat we iets voor jullie kunnen betekenen! 

Telefonisch via +31(0) 226 39 5447, email info@studioviv.nl of via ons contactformulier.

Gestoptewebdesigner-nieuwsbrief-studioviv

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement