Klantervaring

Internationale website voor Sevenhuysen

Ook de aardappel exporteur van Nederland wil online zichtbaar zijn. Een up-to-date website kan dan zeker niet missen!

Sevenhuysen exporteert niet alleen aardappelen. Ook exporteren zij uien, knoflook, witte en rode kool, diverse andere groenten, patat frites, diepgevroren groenten, (gedroogde) vis en vlees. Dit doen ze al meer dan 100 jaar en daarom beschikken zij dan ook over het predicaat ‘Hofleverancier’. Sevenhuysen heeft dit behaald zonder poespas, fancy dingen of afleiding. Gewoon recht voor zijn raap, helder en open.

De website

De website is vanwege het internationale karakter van het bedrijf vertaalt in 5 verschillende talen. Sevenhuysen is een bedrijf dat werkt zonder poespas, zo moest de website er dus ook uit komen te zien.

Fotografie

De fotografie van de producten en het bedrijf zijn compleet vernieuwd door Cré8 Fotografie en dat is goed te zien. De basis van een goede website is professioneel beeldmateriaal. Naast de korte inleidende teksten spreken de foto’s aan! De kunst van het weglaten, enige durf, maar ook in de fotografie is er geen sprake van teveel extra’s.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen voor jouw website? Bekijk de mogelijkheden en een deel van ons portfolio hier!

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement