Klantervaring

Partners verzendplatform e-commerce

Je kent het vast wel, je wilt een webshop beginnen, maar hoe krijg je de order bij de klant? Met welke verzendplatform ga jij werken? Wij lichten onze partners uit!

Pakketten versturen is iets waar jij je het minst zorgen om wilt maken als je een webshop start of als je al een lopende webshop beheert! Wij denken graag mee met onze klanten, zo ook met versturen van pakketten. Met verschillende verzendplatformen hebben wij een partnership om het je zo eenvoudig mogelijk te maken.

Eisen verzendplatform

Wil jij liever een verzendplatform die je ze veel mogelijke vervoerders biedt, of valt jouw smaak meer naar een platform die het voordeligste is?

Onze partner verzendplatformen

sendcloud-logo

Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce.

Sendcloud biedt als verzendplatform een ruim aanbod nationale en internationale vervoerders aan. Verzend foutloos doordat je picklijsten en verzendlabels geautomatiseerd geprint worden. Vanuit Sendcloud kan je jouw eigen tracking pagina creëren. Kies jouw logo, voeg je Instagram toe en daarnaast kan je nog een advertentie toevoegen!

Ook aan het retourneren heeft Sendcloud gedacht. Zij bieden een analytics dashboard, zodat je kan zien wat wanneer en waarom producten geretourneerd zijn.

pakketpartner

Pakketpartner

Eenvoudig verzenden met Pakketpartner.

Pakketpartner kan gekoppeld worden aan een groot aantal e-commerce systemen. Dit verzendplatform maakt het mogelijk om en of meerdere vervoerders aan jouw webshop te koppelen. Pakbonnen uitprinten in je eigen huisstijl? Dat kan!

myparcel logo

Myparcel

De verzendservice voor webshops voor het versturen van verschillende soorten post.

Myparcel is onderdeel van PostNL. Zij maken het mogelijk om online postzegels uit te printen waardoor dit tijd scheelt bij het inleverpunt voor het pakket.

Kosten verzendplatformen

  • Bij het platform Sendcloud is het mogelijk een pakket aan te schaffen, tot de 100 pakketten per maand is het systeem gratis te gebruiken. Vanaf de 100 tot 400 pakketten betaal je € 45,- per maand. Meer weten over de Sendcloud pakketten? Check hun website hier.
  • Bij Pakketpartner betaal je geen opstartkosten en heb je al vanaf € 0,05 een label. Ook hier zijn er pakketten beschikbaar. Het kleinste pakket dat zij bieden is het flexibele pakket waar je € 0,15 voor een label betaalt.
  • Het verzendplatform Myparcel heeft ervoor gekozen om jou alleen te laten betalen wat je daadwerkelijk verstuurd. Je hoeft verder ook geen contact of abonnement te tekenen.

Welk verzendplatform past bij jou?

Kom je er niet uit welk verzendplatform het beste bij jouw bedrijf zal passen? We kijken goed naar jouw bedrijf en doelen, vanuit daar geven we een passend advies. Schroom niet en neem contact met ons op als je er niet uit komt!

Partner verzendplatform ecommerce

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement