Klantervaring

Meer over online

Een website die werkt, pijlsnel is, betrouwbaar en up-to-date. Technisch optimaal maar ook voor je bezoekers en/of klanten. Dat is wat je wilt. Daar komt wel het een en ander bij kijken. Internet gaat snel, heel snel, dus kennis van zaken is belangrijk. En dat hebben wij.

Wij zorgen voor:

Wij werken alleen op onze eigen full-dedicated en -managed servers. Mede hierdoor kunnen wij de hoogste snelheid garanderen omdat er, plat gezegd, geen rotzooi van anderen op onze servers aanwezig is zoals vervelende scripts en dergelijke.

Omdat wij exact weten wat er allemaal op onze eigen servers staat is om die reden alleen al de serveromgeving vele malen veiliger dan bijvoorbeeld een shared hosting omgeving of een virtual server. Daarnaast draaien wij alle websites met onze eigen firewalls en monitoren onze servers en diensten continu. Een ander bijkomend voordeel is dat wij direct actie kunnen ondernemen op de server zonder gebruik te moeten maken van een vervelend ticketsysteem van een of andere server beheerder. Iets waar je soms wel 48 uur op een reactie moet wachten! Daar heeft natuurlijk niemand behoefte aan.

Met een maatwerk ontwerp onderscheid je jezelf van de massa. Identiteit, herkenbaarheid en merkbeleving zijn van het grootste belang als je wilt scoren. Als een mak schaap de massa volgen is niet de weg naar succes.

Wij bouwen onze eigen WordPress templates. Hierdoor zijn ze lean-and-mean wat ten goede komt aan alles. Snelheid, mogelijkheden, eenvoud, gemak, updates en upgrades. Bij gratis of aangekochte templates van marktplaatsen ben je afhankelijk van de leverancier. Partijen die maar al te vaak afhaken en plots zonder enige mededeling stoppen met de doorontwikkeling van hun templates waardoor je site ineens onveilig en wellicht helemaal stopt met werken.

Onze websites zijn altijd uit te breiden met nieuwe functies. Of dit nu kleinschalige of complexe maatwerk vraagstukken zijn.

Standaard werken onze website en -shops op alle smartphones, tablets en computers. Full responsive websites waarbij het tevens mogelijk is om per device af te stemmen wat belangrijk is. Dus een Call-to-action kan op een computerscherm er wel heel anders uit moeten zien als op een mobiele telefoon.

Als er iets is waar wij mee bezig zijn dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken maar daar zijn wij dan ook super goed op ingericht met onze eigen monitoring systemen. Je bent ervan verzekerd dat je geniet van de laatste updates en upgrades.

Gebruiksgemak en -ervaring zijn punten die bij ons hoog op de lijst staan. Dat geldt voor zowel de site bezoeker als de site beheerder. Leuk hoor toeters en bellen maar als ze niet bijdragen aan een betere beleving of gemak voor jouw site bezoekers kan je het waarschijnlijk beter laten. Less-is-more is dan ook een regel die we vaak toepassen en dat klinkt eenvoudiger dan het is. De kunst van het weglaten heet nu immers niet voor niks ‘kunst’.

Soorten websites

Wil jij een communicatie site, leadgeneratie site, brand site of merksite, corporate site, inhoud- en publicatie site of ga je voor een webshop? Hieronder leggen we het verschil uit tussen bovengenoemde websites.

Communicatie site

Een communicatie website is een site waarop je je bezoekers kan voornamelijk informeert over de producten en diensten die je aanbiedt. Men kan hier geen product of dienst aanschaffen.  

Leadgeneratie site

Op een leadgeneratie website zal de bezoekers met de aanwezige informatie verleid moeten worden om contact op te nemen of een offerteaanvraag te doen. De strategie leadgeneratie is een strategie om meer klanten te krijgen. Afhankelijk van het doel kan een lead er als volgt uitzien: inschrijven voor een nieuwsbrief, aanmelden voor een evenement, aanvraag van een proefproduct of een reactie op een vacature. Op basis van de informatie die de lead achterlaat kan het uiteindelijk een klant worden. 

Brand site of merksite

Deze website hebben grote merken als Red Bull of Coca-Cola. Op deze site is het niet mogelijk om producten van het desbetreffende merk aan te schaffen. Op deze website plaats je informatie over de positionering en ontwikkeling van het product of merk. Het doel van een brand site of merksite is het versterken en promoten van een merknaam of product. 

Corporate site

Is een bedrijfswebsite. Op een Corporate website toon je wie je bent en wat je doet. Hiervan zijn de meeste websites aanwezig op het wereldwijde web. Je toont bedrijfsinformatie, producten en/of diensten, cases, blogs, een overzicht van het werkgebied en contactgegevens. Dit kan je zo uitgebreid maken als je zelf wilt, net als op alle andere websites.

Inhoud- en publicatie site

Denk hierbij aan websites als Nu.nl en de TV Gids. Dit zijn websites waar een verdienmodel aanhangt. Dit verdienmodel is gebaseerd op inkomsten uit advertenties, affiliates of abonnementen. Veel bezoekers op de website betekent veel kansen voor adverteerders. 

Webshop

Het hoofddoel van een webshop is het verleiden van een bezoeker om een aankoop te doen. 10 miljoen Nederlanders shoppen inmiddels wel eens online. Voor een webshop wordt veel marketing ingezet om mensen over te halen de aankoop te doen. Ook online en offline adverteren? Lees er hier meer over!

Wat komt er allemaal kijken bij als je een website laat maken?

Een domeinnaam mag zeker niet ontbreken, deze kunnen wij voor je vastleggen en hosten. Dit kan bij DODO internet, dit is een onderdeel van Studioviv.

Zoeken, vinden en gevonden worden. Iedereen wilt zo hoog mogelijk in de Google resultaten gevonden worden. Dit kan door middel van SEO (search engine optimization, zoekmachine optimalisatie). Wil jij een site laten maken zullen wij er alles aan doen om de SEO score van jouw website hoog te hebben! 

Natuurlijk kunnen we het technisch onderhoud van je site niet vergeten. Backhands van sites blijven zich continu verder ontwikkelen. Als jij een website laat maken is het daarom ook belangrijk regelmatig updates uit te laten voeren. Meer informatie hierover vind je hier.

Webdesign laten maken?

Niet alleen om een website te laten maken kan je bij ons terecht ook voor een webdesign zit je bij ons op het juiste adres. Wij hebben professionele webdesigners en webdevelopers in huis die van begin tot eind voor jou klaar staan en aan de slag gaan! Voorbeelden van onze design skills zien? Klik hier

Zussensap Website Schagen

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement