Klantervaring

Betaalbaar webdesign bij Studioviv

Wil jij een website of heb je een website en heeft deze een nieuw design nodig? Voor een betaalbaar webdesign ben je bij Studioviv aan het juiste adres.

Webdesigners betaalbaar webdesign

Wil jij een betaalbaar webdesign om online beter zichtbaar te worden en meer klanten te winnen? Wij kunnen een webdesign afleveren voor een webshop, portfolio website, dienstverlening website en nog veel meer!

Wij hebben professionele webdesigners in huis. Zij zorgen ervoor dat jij een uniek en betaalbaar webdesign krijgt. Een website met de juiste look en feeling dat wilt toch iedereen?

Webdeveloper betaalbaar webdesign

Met alleen een webdesign staat je website nog niet. Hiervoor heb je ook een webdeveloper nodig. Een webdeveloper is iemand die zich bezighoudt met de front-end (interactie van de gebruiker en visuele aspecten) en back-end (functionaliteiten aan de achterkant) van de website. Een webdeveloper hebben wij ook in huis! Hoe ideaal is dat jouw webdesigner en bouwer in 1 ruimte!

Extra’s betaalbaar webdesign

Voor de hosting/domeinnaam, de SEO en het technisch onderhoud van jouw website kan je bij ons terecht.

Hosting

De prijzen van onze hostingpakketten hebben we zo gelijkwaardig als mogelijk gehouden met die van bulkaanbieders. Op deze manier kunnen wij kleine websites ook bedienen. Dus onze prijsstelling is nagenoeg hetzelfde als deze partijen maar uiteraard zijn er verschillen.

SEO

Zoekmachine optimalisatie is niet onbelangrijk voor jouw website. Iedereen wil graag op nummer in Google staan en dat gaat niet vanzelf.

Wij kunnen je helpen om binnen jouw branche te kijken naar de mogelijkheden, een concurrentie onderzoek te plegen, haalbaarheid te meten en hierop op plan te schrijven en uit te voeren. Zo kom je verder en bereik je je doelgroep. Daarnaast richten wij je pagina’s optimaal in zodat de Call-to-action en het uiteindelijke contact of verkoop werkelijk plaatsvindt.

Technisch onderhoud

Elke platform heeft onderhoud nodig, zo ook WordPress. WordPress blijft zich constant verder ontwikkelen hierdoor zijn er ook regelmatig updates nodig.

Als er iets is waar wij mee bezig zijn dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken maar daar zijn wij dan ook super goed op ingericht met onze eigen monitoring systemen. Je bent ervan verzekerd dat je geniet van de laatste updates en upgrades.

Bij gratis of aangekochte templates van marktplaatsen ben je afhankelijk van de leverancier die maar al te vaak afhaakt en stopt met de doorontwikkeling van hun templates waardoor je site ineens onveilig en wellicht helemaal stopt met werken.

Wil je van een professionele service en beleving genieten dan zit je bij ons dus goed.

betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesign omgeving HeerhugowaardBetaalbaar webdesign omgeving LangedijkBetaalbaar webdesign omgeving Schagen, Betaalbaar webdesign omgeving Den Helder.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement