logo-studioviv-300px

Opgelet! Wederom oplichters actief.


Beste relatie,

Het is weer eens zover. Wij zien dagelijks hoax-, spam- en fishing e-mails voorbij komen en ze worden al listiger.

Deze willen we je niet onthouden. Een mail zogenaamd van de KVK. Zie onderstaand. De oplettende kijker ziet direct de afzender... alex@yellowhammercreativeinc.com... dat heeft ie niet zo slim gedaan en is voor ons de kous meteen wel af.

Maar voor de iets minder oplettende kijker, er wordt gedreigt met 'een laatste herinnering' en zogenaamde verplichtingen waar je je aan dient te houder. En verderop wordt er met een boete gedreigt, en daar zijn mensen nog wel eens gevoelig voor.

Onze tip... mocht je echt twijfelen aan dergelijke e-mails. Of ze nu van Facebook, KVK, Meta of wie dan ook komen, bezoek de site via de normale weg en kijk of je in je account ook een dergelijke melding ziet staan. Of... bel de KVK en vraag of dit legitiem is dan weet je het ook snel genoeg.
Dit soort bedrijven zijn lastig aan te pakken volgens de politie en politiek. Wat natuurlijk vette nonsense is want het is zo klaar als een klontje. Dit soort mensen en bedrijven zullen nooit veranderen en dus moeten ze eigenlijk zonder boe of bah achter tralies gezet worden en de sleutel in de sloot mieteren.

Wees dus gewaarschuwd.
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin