Werkwijze

Zo werken wij het liefst samen met onze klanten.

Na een kennismakingsgesprek gaan we over tot het inventariseren van de opdracht. Het traject voor het ontwikkelen van een huisstijl of een website is redelijk gelijk en ziet er als volgt uit:

Inleidend/kennismakingsgesprek. Aftasten van wensen en doelstelling van klant. In beeld brengen van benodigde materialen. Het is goed om bij de start al zoveel mogelijk do’s and don’ts te hebben doorgenomen om zo een realistisch beeld te krijgen voor zowel de klant als voor ons.

Wij onderzoeken de best passende optie. Iedere ondernemer heeft andere wensen. Zeker op het gebied van internetsites zijn er tal van mogelijkheden waarin wij u begeleiden. Hiervoor zijn veel uiteenlopende mogelijkheden en technieken die ieder op zich hun sterke kanten hebben (financieel of qua opties).

Indien nodig sturen wij een vragenformulier om een aantal zaken goed in beeld te krijgen van bijv. de doelstelling, doelgroep, gewenste uitstraling, toekomstvisie etc. Wanneer dit helder is starten wij met het ontwikkelen van het des gewenste product.

Wanneer de inhoud, omvang, kosten en planning bekend zijn gaan we van start. Daarbij zullen er eventueel zaken door je aangeleverd moeten worden. Wij sturen je een online overzicht van wat we van jou verwachten waar jij al je materialen kunt plaatsen zoals tekst, foto’s, logo’s et cetera.

Een heldere mondeling toegelichte presentatie van de concept(en)/ontwerp(en) die zijn ontstaan. Hierna discussie en vragenronde over eventuele voorstellen.

Indien er nog iets ge-finetuned dient te worden verwerken wij dit. De aangepaste voorstellen worden veelal via e-mail toegestuurd met tekstuele toelichting. Na goedkeuring van het/de voorstel(len) gaan we over tot productie.

Of het nu om drukwerk, belettering of internet gaat, wij starten met productie nadat iedere betrokken partij weet wat ze gaan krijgen. Na het ontwerpproces starten we dus met productie.

Na productie wordt het product geleverd. Dit geldt ook voor een internetsite. Uiteraard met de daarbij behorende garanties.

Na de oplevering staan wij altijd klaar voor advies en support. 

Een vraag? Stel hem gerust!

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wat doen wij zoal?

Conceptontwikkeling

Marktonderzoek

Ontwerp/webdesign

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine advertising (SEA)

Emailmarketing

Site snelheid optimalisatie

Google vriendelijk techniek

Geoptimaliseerde Hosting op topniveau

Email oplossingen

Site beveiliging, backup, updates, upgrades

Continu site monitoring

Hack fixing

Klik hier voor onze privacy statement