Klantervaring

Sophia Engineering website

Bruggen, kantoorpanden of een tunnel, Sophia engineering kenmerkt zich door de diversiteit aan projecten, groot of klein. Op de website wordt al snel duidelijk dat dit bedrijf weet waar ze over praten. De vele afgeronde projecten bevestigen dit. Het bouwen van een website daarentegen, om al deze mooie projecten op te kunnen tonen is meer ons ding. En dat deden we als Studioviv

Huisstijl, gebaseerd op het huidige logo

Op de nieuwe website hebben we duidelijk de huisstijl van het bestaande logo zichtbaar gemaakt. Dit maakt de website tot een samenhangend geheel, passend bij het bedrijf. De kleuren en vormen van het logo zijn doorgetrokken in een strak modern ruiten design welk terug te vinden is over de gehele website. Door het gebruik van enkel de twee kleuren uit het logo ontstaat een rustig en clean geheel.

Sophia Engineering_logo2013

Alle projecten van Sophia engineering overzichtelijk in beeld

Sophia Engineering is een veelzijdig bedrijf met uiteenlopende werkzaamheden, en die laten ze graag zien op de website.

Daarom hebben we gekozen voor een projectblok op de homepage en een menuknop naar de betreffende pagina waar alle projecten overzichtelijk worden weergegeven.

Door het gebruik van kleuraanduidingen per soort project is het gemakkelijk de projecten te filteren. Dit maakt het samen met de bijzondere vormgeving van de projectblokken een overzichtelijk en mooi geheel waarbij een goed beeld kan worden verkregen van de diversiteit aan werkzaamheden van Sophia engineering. Deze feature zelf testen? Klik hier

Sophia engineering kan op een makkelijke manier zelf nieuwe projecten toevoegen aan deze galerij. Studioviv informeert u graag over het gemak van deze feature. Meer voorbeelden zien of andere mogelijkheden voor uw website? Vind hier inspiratie!

De vormgeving van de website is ook aangepast naar een moderne stijl. De verschillende aflopende hoeken van de projectberichten en de kleurmarkeringen met deze zelfde stijl tussen de tekstblokken zijn vernieuwend en maken het dat deze website zal opvallen.

Naast de projecten staan ook alle diensten duidelijk omschreven op de website, zo weet de klant precies waar ze voor terecht kunnen bij Sophia engineering.

Is uw website ook aan vernieuwing toe? Op basis van een huidig logo/huisstijl, of een geheel nieuwe stijl? Neem gerust contact met ons op.

Sophia engineering

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement