Klantervaring

Boekings- / reserveringssysteem

De fijnste manier om klanten bij jou te laten reserveren/boeken.

Ook tijdens de corona crisis…​

Daar is ons reserveringssysteem ideaal voor. Werken in tijdblokken van x-minuten met een maximale bezetting en specifieke vragenlijst t.b.v. de coronamaatregelen… dat is allemaal mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. T 0226 39 5447.

Heel handig voor campings, b&b’s restaurants en evenementen. Maar ook kap-, massage-, hondentrimsalons maken hier gebruik van. Alles-in-een voor iedere ondernemer die hun klanten een plek willen laten reserveren.

Wij maken een reserveringssysteem op maat voor jou! Zo weet jij wanneer en  hoeveel mensen je kunt verwachten. Maar ook wie je kan verwachten! Samen de mogelijkheden voor jou bekijken? Neem gerust contact met ons op!

Geef je bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling.

Dit doen we met behulp van technologie, modern ontwerp en gebruikerservaring technieken. Hiermee kan jij jouw klanten een soepele boekingservaring op professioneel niveau bieden.

Concentreer jij je op je onderneming en laat de boekingen aan het systeem over.

Dit systeem zal de interactie van potentiële klanten volledig automatiseren. Van helpen bij het kiezen van de juiste dienst en werknemer, zorgen voor de betalingen tot een sms-herinneringen voor zowel de klant als de werknemer voor geboekte, geannuleerde of opnieuw geplande afspraken. Zo kan jij je concentreren op je belangrijke klussen. En, je bent niet meer afhankelijk van een telefoniste en schrift.

Geen training nodig om het te gebruiken.

We richten ons continu op maximale eenvoud en gemak voor de eindgebruikers. Dus de meeste acties, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zijn snel, duidelijk en vereisen niet meer dan 2-3 klikken. En voor het geval je hulp nodig hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Het boekings- reserveringssysteem wordt natuurlijk op maat gemaakt voor jouw onderneming. Met de huisstijl en de wensen van de ondernemer erin verwerkt!

Wil jij ervaren hoe het systeem werkt? Via Dodo Internet kan jij de demo uitproberen! Dodo internet is een onderdeel van Studioviv waarmee we samenwerken met onze collega’s in de branche. 

Meer weten of een vraag?


  [mailpoetsignup mailpoetsignup-375 list:3]

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

  Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Wil je wat weten over dit onderwerp?
  Vraag het ons gerust!

  Klik hier voor onze privacy statement