logo-studioviv-300px

Update WPTouchScreen

Lees deze mail a.u.b. aandachtig.

Beste leden van MuseaSchagen,


De updates volgen elkaar in rap tempo op. Het zijn een aantal kleine wensen waar we gehoor aan geven. In deze mail 5 updates en een tip.

Punt 1.

Afstandsbediening beschikbaar
Dit is een hele handige toevoeging aan het systeem. Het is zo dat er voor minipc's (in sommige gevallen) wel afstandsbedieningen beschikbaar zijn enkel doen die niet datgene wat wij nodig hebben ofwel willen. Maar daar hebben we hier iets op gevonden. We hebben dit geprogrammeerd en meegenomen deze update versie 1.0.2 waarmee deze operationeel is. Zie ook punt 2 en 3 in deze mail.

Komt wel bij dat je uiteraard een afstandsbediening nodig hebt. Wie interesse hierin heeft kan contact met ons opnemen. Wij zorgen dan dat er een klaar ligt (of opgestuurd wordt) en kunnen dan via een remote sessie gezamenlijk deze éénmalig instellen.

Kosten € 75,- ex. btw en verzendkosten
Dat is inclusief de kosten die wij er aan hebben voor de software en het instellen.
minix remote LR

Punt 3.

Geluid
Nu we beschikken over een afstandsbediening is het ook mogelijk om het geluid hiermee te bedienen en dus harder en/of zachter te zetten. Ook handig uiteraard.

Punt 4.

USB Hub
Bij de afstandsbediening komt ook een USB controller. Dit houdt in dat er dus een USB poort voor nodig is. Nu hadden wij al de vraag gekregen of er niet een extra poort bij kon voor het insteken van een USB-stick. Want ook daarvoor moet je het keyboard of muis eerst verwijderen.

Daar zijn USB Hubs voor, daarmee krijg je 4 extra USB poorten er bij en kan je dus je USB-stick kwijt en tevens keyboard en muis en dan houdt je nog 1 poort over in de hub en ook 1 in de mini-pc.

Kosten USB-hub € 20,- ex. btw en verzendkosten.

Punt 5.

Galerij teksten bij afbeeldingen vertalen verbeterd
Het vertalen van afbeeldingen in de de galerij was een nagekomen wens van een van de leden van Musea Schagen tijdens de bouw van het systeem. Deze hebben we uitgevoerd. Enkel was het vertalen van de teksten een beetje omslachtig en onduidelijk. Dat is verbeterd in deze versie.

Dan nog even een tip voor iedereen

we kregen wat vragen over het gebruik van het bijgeleverde keyboard. Het is niet de bedoeling dat je met het keyboard werkt terwijl deze nog op de klep vastzit. Je kunt het toetsenbord gewoon loshalen van de klep, het zit met klittenband vast.
Je kunt het snoer verlengen door het kabelklemmetje te verwijderen. Dat geld ook voor het snoer van de muis. Dan kan je het keyboard en de muis op een tafelt zetten zodat je prettig zit. Het is ook niet de bedoeling om de muis op de klep te gebruiken, de klep moet je niet verder belasten.

Wat moet je nu doen?


De zuil aansluiten op internet en aanzetten...
Er zijn updates in de laatste versie die hier niet benoemd worden die voor iedereen van belang zijn. Deze willen we graag (gratis) uitvoeren. Mocht je dit willen dan kan je contact met ons opnemen. Wel is het belangrijk dat de zuil aangesloten is op het internet (kabel, wifi of via een hotspot) zodat wij deze updates kunnen doorvoeren.
wptouchscreen zuil LR
Jullie kunnen op maandag, woensdag of donderdag tussen 09.00 en 17.00 aan ons doorgeven of de zuil aan staat, zodat wij de update kunnen uitvoeren. Jullie kunnen ons daarvoor gewoon even bellen op 0226-395447.

Hebben jullie nog aanvullende vragen, dan horen we dat graag.
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin