logo-studioviv-300px

Ongelimiteerde mailings aan banden
+ een zeer effectief SPAM-filter.

En enkele noodzakelijke prijswijzigingen

Mailings | Vanaf 1 juni leggen we ongelimiteerde mailings aan banden en voeren wij een noodzakelijke prijswijziging door. Stuur je meer dan 2.499 e-mail/nieuwsbrieven per maand? Dan worden daar maandelijkse kosten over berekend.
SPAM | Heb je een spamfilter, maar krijg je nog steeds veel spam binnen? Wij bieden je de oplossing met het krachtige Spamfilter Pro. Lees het onderaan deze nieuwsbrief.

Mailings versturen… wat gaat er veranderen

Onze huidige gebruikers hadden bij het MailPoet nieuwsbriefsysteem geen echte verzendlimiet. Ze konden naar hartelust mailen zonder zich druk te maken over limieten.
Vanaf 1 juli kan men nog steeds 40.000 contacten in het basissysteem beheren. Meer dan genoeg dus, je zou zelfs kunnen zeggen bijna ongelimiteerd. Het versturen tot 2.499
e-mail/nieuwsbrieven
per maand is hierbij inbegrepen. Omdat we optimale service willen geven stijgen de kosten van dit basissysteem met €10,00 per jaar.
Stuur je meer dan 2.499 e-mail/nieuwsbrieven? Dan worden daar nog extra maandelijkse kosten extra over berekend. Waarom dat maandelijkse kosten zijn leggen we hieronder uit.
Waarom maandelijks betalen
De hoeveelheid e-mail/nieuwsbrieven die je maandelijks via MailPoet verstuurd kan natuurlijk variëren. De ene maand stuur je 2.500 contacten 2x een mail en de volgende maand doe je dat 4x. Dat komt neer op de ene maand 2x 2.500=5.000 mails en de andere maand 4x 2.500=10.000 mails. Dat scheelt nogal!
En daarom is het wel zo fijn als je dat maandelijks afrekent. Zo ben je lekker flexibel en betaal je alleen voor wat je werkelijk gebruikt.
schema Kostenopbouw MailPoet-01
Voor sommige gebruikers houdt het in dat ze iets meer gaan betalen. Uit onderzoek blijkt dat wij nog steeds een heel stuk goedkoper zijn dan de scherpste aanbieder op dit moment. En dat is MailPoet zelf… Je betaalt bij ons dus minder voor exact hetzelfde! Dat is toch mooi!
“MailPoet is volgens onderzoek de beste mailflow oplossing voor WordPress
en WooCommerce. Het werkt eenvoudig, snel en overzichtelijk.
Het is geïntegreerd in je website/-shop waardoor het heel makkelijk is om actiematige marketingacties volledig te automatiseren”.

Irritante SPAM? Zo kom je ervan af.

Bij ieder hostingpakket dat wij leveren zit een standaard mailbox. Deze mailbox wordt geleverd met een standaard spamfilter dat met diverse basis filters werkt.
Helaas worden spammers steeds slimmer en het blijkt dat dit basis-filter toch nog slimme spam e-mailberichten door laat. Ze houden zich aan alle vastgestelde regels en zijn ze nauwelijks te betrappen op technische fouten, waardoor ze voorheen eenvoudiger opgemerkt werden tussen de legitieme mails. Veel spamfilters lopen hierdoor vaak een beetje achter de feiten aan, omdat ze écht moeten gaan scannen op de content. Want wat voor de ene persoon spam is, kan voor de andere persoon weer een interessante nieuwsbrief zijn.
Wij werken met het krachtige
Spamfilter Pro
. Het filtert spam optimaal en zorgt voor veilige e-mail wereldwijd. Met zeer slimme filters is het mogelijk om inkomende spam te filteren tot minstens 99%! Daarmee bent u nagenoeg spamvrij!
De combinatie van filtering van inkomende en uitgaande mail is uniek. Spamfilter Pro voorkomt dat jouw mail èn de mail van je klanten minder snel in de spam-folder terecht komt, of erger nog… op een blacklist.
spam-01
Vanaf 1 juni 2022 kost het Spamfilter Pro € 24,95 per jaar. Dat betekent voor onze klanten die al gebruik maken van dit zeer effectieve filter, een aardige prijsstijging bij de volgende verlenging. Hiermee ben je echter wel gegarandeerd van een zeer doeltreffend, up-to-date en betrouwbaar spamfilter.
Wil je ook je dat je mail doeltreffend wordt gefilterd?
Stap dan over naar Spamfilter Pro!
Bel of mail ons voor meer informatie of overstappen.
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin