logo-studioviv-300px
Maak jij met jouw bedrijf al optimaal gebruik van social media?
Maak je gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram en/of nieuwsbrieven om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Of mis je de kennis, aandacht en/of tijd om succes te behalen met de verschillende kanalen.
Social beheer | Icons

Social media is onmisbaar in deze tijd.

Sociale platformen zijn niet meer weg te denken uit de media wereld. Je kan er ontzettend veel mensen mee bereiken, dus ook jouw ideale doelgroep. Maar dit bereik je niet door op alle platformen half aanwezig te zijn. Je creëert pas meer bereik door op de juiste platformen heel actiéf aanwezig te zijn.Hiermee creëer je een groter bereik wat weer zorgt voor een grotere betrokkenheid.
Het is heel tijdrovend om op de juiste platformen actief aanwezig te zijn. Dat is iets dat door veel ondernemers onderschat wordt.

Daarom bieden wij een nieuwe dienst!

Social Beheer

Wij helpen jou bij het kiezen van de juiste platformen en het onderhouden hiervan! Zodat jij je in de tussentijd kan focussen op andere taken in je bedrijf.
Ieder bedrijf is uniek dus elke aanpak van het Social Beheer ook. Wil jij dat wij het gehele beheer in handen nemen of liever gedeeltelijk. Beide dit is natuurlijk altijd bespreekbaar.
social beheer

Hoe gaat het Social Beheer in werking?

Bepaal samen met ons het doel voor jouw sociale platformen, welke strategie past het beste bij jouw bedrijf. Wat wil jij bereiken?

In overleg bepalen we wat voor (social) strategie geschikt is voor jouw bedrijf, dit vertalen we naar een contentkalender. Vanuit de contentkalender creëren wij de content passend bij de uitstraling/huisstijl.
De content kan per platform verschillen, mocht je dit willen. Voordat we de content plaatsen krijg je een concept toegestuurd, na akkoord wordt het bericht geplaatst of ingepland op het passende platform.
Na de strategiebepaling, de content creatie en distributie analyseren we de berichten. Vanuit daar kunnen we samen met jou de vervolg stappen bepalen.

Op zoek naar inspiratie en tijd voor jouw social kanalen? Laten we samen bekijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen! Wij zorgen voor de koffie en de koeken, het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen!

Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin