logo-studioviv-300px

Wil jij ook jouw producten online aanbieden?

Dan kunnen wij jou eenvoudig, snel en betaalbaar helpen door middel van een webshop of ander online verkoop mechanisme.
Asset 1

Deuren dicht...

Een 2de Corona lockdown zorgde ervoor dat veel ondernemers hun fysieke winkel moesten sluiten. In de eerste lockdown waren het voornamelijk Horecaondernemers die de deuren moesten sluiten. In de huidige lockdown zijn er meerdere branches die hun deuren helaas dicht moeten doen. Een ramp voor ondernemers natuurlijk, dat is ondertussen wel meer dan duidelijk. Om deze ondernemers bij te staan bieden wij een selectie onze diensten tegen sterk gereduceerde tarieven aan. Simpel en snel beginnen met online verkoop, reserveringen, boekingen of anders. En dit altijd met de mogelijkheid om door te groeien.

Online platformen

Tijdens de eerste lockdown zagen we veel horecabedrijven overschakelen naar verschillende online platformen zoals Facebook en Instagram. Ook werden veel websites in rap tempo ge-update! Op veel van deze online platformen lieten de ondernemers weten dat de bedrijven open waren voor afhaal of bezorging. Daarbij werd veel gebruik gemaakt van tijdslot systemen.

Hoe bereik jij je klanten nu je fysieke winkel dicht is?

Ben jij online zichtbaar, haal jij online bereik, zien klanten jouw berichten, is jouw website up-to-date? Wij kunnen jou helpen online beter zichtbaar te zijn. Denk hierbij aan een Social Media campagne, zoekmachine optimalisatie, Google Ads, Social beheer.
Maar ook offline markering kan jou helpen in deze tijd. Denk hierbij aan: een advertentie in de (lokale of landelijke) krant, huis-aan-huis flyer of folder.

Wil jij betaalbaar geholpen worden? Dan zijn er wij er klaar voor om jouw online en offline bij te staan! Het enige wat jij moet doen? Contact opnemen met ons!
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin