Klantervaring

Wij hebben alles in huis voor jouw online en offline marketing en media in de breedste zin.

Bekijk ons werk en laat je verwonderen.

Van design, content verrijking, markt- en zoekmachine positionering, druk- en printed media tot zelfs in- en exterieur adviezen. Wij adviseren je graag!

Klik op de button voor meer informatie over:

intro

Waarom kiezen voor Studioviv? 

Simpel, wij kunnen alles voor jou regelen, echt alles. Wij zijn eerlijk, open, recht-door-zee types en schuwen geen ‘rot’klusjes.

Wij werken met een team van creatieve ontwerpers, webdevelopers, copywriters en marketing specialisten in onze studio in Warmenhuizen. Het werk van Studioviv is maatwerk, uniek, supersnel en werkt altijd.

Meer weten over ons bedrijf? Lees het hier!

Klant quotes

Facebook
Super blij mee, en lekker snelle service!

Online

Wij zorgen ervoor dat jij online goed zichtbaar bent. Je kunt bij ons terecht voor een website, webshop en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij kijken we samen naar jouw onderneming en mogelijkheden qua optimalisatie in verschillende processen. Ook zijn wij er om tijd te steken in jouw social media! Wij steken er tijd in om creatief te communiceren met jouw volgers. Van jouw communicatievraag tot de content wat geplaatst wordt, bij ons kan je hiervoor terecht. Dat is waar wij voor staan.

#WordPressprofessionals #Websites #Webshop #WooCommerce #Maatwerkprogrammering #SEO #Advertenties #Socialmedia #Fotografie #Onlinezichtbaarheid #Klantenbereiken #Onlinemarketing #Videobewerking #Copywriting #Animatie

Offline

Onderscheid jezelf met een professioneel design! Bij Studioviv leveren we een gepast design voor jouw product of dienst. Altijd binnen de huisstijl van jouw onderneming, die wij ook voor jou kunnen samenstellen.

#Logo #Huisstijl #Drukwerk #Marketing #Digitaalprint #Flyers #Folders #Brochures #Tijdschriften #Belettering #Carwrapping #Gevelreclame #Businesscards #Kranten #Fotografie #Advertenties #Offlinemarketing

werkwijze-visual

Onze werkwijze

Wij denken graag mee. Wij gaan voor de lange termijn relatie en helpen je graag verder met je business. En daar komt echt wel wat bij kijken. Zeker op het online of offline gebied. Bij ons zijn alle processen ge-optimaliseert en ben je zeker van kwalitatieve hoogstaande service en support. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd gemakkelijk te bereiken.

Na een kennismakingsgesprek gaan we over tot het inventariseren van de opdracht. Elk traject wordt weer anders ingevuld maar er zijn 9 stappen die terugkerend zijn.

Die stappen vind je hier:

Ben je op zoek naar online oplossingen zoals…

Je eigen conversie machine

Bekijk onze Demo!
Check zeker ook eens onze Conversie Machine waarmee je eenvoudig meer sales genereerd. Ideaal voor aanbieders van bijvoorbeeld E-books en cursussen.
Bekijk demo

Software voor salons

Check SalonWeb.nl
Bekijk dan zeker onze doelgerichte totaaloplossing waar werkelijk alles in zit wat een salon nodig heeft.
Zowel on- als offline. Met als paradepaardje het afspraken- en narrowcasting systeem.
Ga naar SalonWeb.nl

Je eigen ledensysteem

Demo bekijken?
Verkoop je online content, cursussen, trainingen en meer via je eigen website en genereer meer omzet. Check hier onze demo via onze technische tak Dodo internet.
Check onze Demo

Ticketverkoop systeem

Lees er alles over
Verkoop tickets voor je evenementen zonder marge te betalen over je verkochte tickets. Wel zo eerlijk vinden wij. Scan je bezoekers aan de deur met je eigen app.
Meer informatie

Nieuwsbrief systeem

Demo
Tuurlijk bestaat Mailchimp. Maar wanneer je serieus nieuwsbrieven gaat versturen gaat er niets boven onze geïntegreerde oplossing die overigens een heel stuk voordeliger is.
Bekijk onze Demo

Narrowcasting systeem

De beste van de wereld!
Werkelijk de enige in de wereld die alle content van je site automatisch vertaald naar je schermen. Nooit meer dubbele content plaatsen, 1 centraal systeem.
Meer informatie

WooCommerce Webshop

Neem contact met ons op
Wij koppelen al je systemen. Nieuwsbrief-, marketing-, ledensysteem, ticketverkoop, conversiemachine, boekhoudpakket, pakketverzending, labelprinting en meer.
Neem contact met ons op

Boeking-/reservering systeem

Bekijk onze Demo!
Kap- massage-, hondentrimsalon. Ook in combinatie met je evenementen. Alles-in-een voor iedere ondernemer die hun klanten een plekje willen laten reserveren.
Meer informatie

Interactieve (land)kaarten

Handig voor je camping of (pret)park!
Heb je een pretpark, evenemententerrein, dierenpark of een product nodig om bepaalde punten uit te lichten? Dan is een interactieve kaart DE oplossing.
Bekijk een Demo

Een greep uit ons portfolio:

dagbesteding

JouwNieuwePlek.nl

Wij hebben een platform ontwikkeld om te zoeken en gevonden te worden. JouwNieuwePlek is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar dagbesteding en locaties die hun plek meer online zichtbaarheid willen geven. Op deze collectieve zoekwijzer staan (bijna) alle dagbestedingslocaties van Nederland. Hierdoor is het voor een zoeker eenvoudig om een plek te vinden bij hem

Lees meer over deze case
blijfopdehoogte-visual

Blijf op de hoogte

We sturen ze niet vaak, maar als we een nieuwsbrief hebben, dan mag je hem niet niet missen! Wij zullen je niet spammen want daar houden we zelf ook niet van.


  [mailpoetsignup* mailpoetsignup-275 list:3 default:off]


  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  “Huisstijl en website dragen precies uit waar wij voor staan.
  Zeer professioneel en uiterst creatief! “

  Studioviv heeft de website en huisstijl (incl. logo) van Nijssen Horecapartner ontworpen, ontwikkeld en uitgewerkt. En dit naar volledige tevredenheid van Nijssen Horecapartner. De huisstijl en website dragen precies datgene uit waar wij voor staan en dus kan er gezegd worden dat Studioviv voor de volle 100% het gevoel en de aanwijzingen heeft kunnen vertalen naar het juiste concept en de juiste uitstraling. Zeer professioneel en uiterst creatief!

  logo-bybroersen
  logo-tesselaar
  logo-asysco