Klantervaring

Website laten maken

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Heb jij al een website voor jouw onderneming? Laat een website maken bij Studioviv!

Verschillende soorten websites.

Wil jij een communicatie site, leadgeneratie site, brand site of merksite, corporate site, inhoud- en publicatie site of ga je voor een webshop? Hieronder leggen we het verschil uit tussen bovengenoemde websites.

Communicatie site

Een communicatie website is een site waarop je je bezoekers kan voornamelijk informeert over de producten en diensten die je aanbiedt. Men kan hier geen product of dienst aanschaffen.  

Leadgeneratie site

Op een leadgeneratie website zal de bezoekers met de aanwezige informatie verleid moeten worden om contact op te nemen of een offerteaanvraag te doen. De strategie leadgeneratie is een strategie om meer klanten te krijgen. Afhankelijk van het doel kan een lead er als volgt uitzien: inschrijven voor een nieuwsbrief, aanmelden voor een evenement, aanvraag van een proefproduct of een reactie op een vacature. Op basis van de informatie die de lead achterlaat kan het uiteindelijk een klant worden. 

Brand site of merksite

Deze website hebben grote merken als Red Bull of Coca-Cola. Op deze site is het niet mogelijk om producten van het desbetreffende merk aan te schaffen. Op deze website plaats je informatie over de positionering en ontwikkeling van het product of merk. Het doel van een brand site of merksite is het versterken en promoten van een merknaam of product. 

Corporate site

Is een bedrijfswebsite. Op een Corporate website toon je wie je bent en wat je doet. Hiervan zijn de meeste websites aanwezig op het wereldwijde web. Je toont bedrijfsinformatie, producten en/of diensten, cases, blogs, een overzicht van het werkgebied en contactgegevens. Dit kan je zo uitgebreid maken als je zelf wilt, net als op alle andere websites.

Inhoud- en publicatie site

Denk hierbij aan websites als Nu.nl en de TV Gids. Dit zijn websites waar een verdienmodel aanhangt. Dit verdienmodel is gebaseerd op inkomsten uit advertenties, affiliates of abonnementen. Veel bezoekers op de website betekent veel kansen voor adverteerders. 

Webshop

Het hoofddoel van een webshop is het verleiden van een bezoeker om een aankoop te doen. 10 miljoen Nederlanders shoppen inmiddels wel eens online. Voor een webshop wordt veel marketing ingezet om mensen over te halen de aankoop te doen. Ook online en offline adverteren? Lees er hier meer over!

Welke website kan jij laten maken?

Ben jij er uit welke website je wilt? Of kom je er niet helemaal uit welke site je wilt laten maken? Neem gerust contact met ons op! Heb jij een speciale wens wat jij op je website wilt hebben. Je kan het zo gek niet bedenken, wij kunnen dit voor jou maken!  

Wat komt er allemaal kijken bij een website laten maken?

Een domeinnaam mag zeker niet ontbreken, deze kunnen wij voor je vastleggen en hosten. Dit kan bij DODO internet, dit is een onderdeel van Studioviv.

Zoeken, vinden en gevonden worden. Iedereen wilt zo hoog mogelijk in de Google resultaten gevonden worden. Dit kan door middel van SEO (search engine optimization, zoekmachine optimalisatie). Wil jij een site laten maken zullen wij er alles aan doen om de SEO score van jouw website hoog te hebben! 

Natuurlijk kunnen we het technisch onderhoud van je site niet vergeten. Backhands van sites blijven zich continu verder ontwikkelen. Als jij een website laat maken is het daarom ook belangrijk regelmatig updates uit te laten voeren. Meer informatie hierover vind je hier.

Webdesign laten maken?

Niet alleen om een website te laten maken kan je bij ons terecht ook voor een webdesign zit je bij ons op het juiste adres. Wij hebben professionele webdesigners en webdevelopers in huis die van begin tot eind voor jou klaar staan en aan de slag gaan! Voorbeelden van onze design skills zien? Klik hier.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement