Het BreinInstituut

Reset je brein

Karin Wildöer is gespecialiseerd verpleegkundige op het gebied van breingezondheid. Zij kan je helpen met verschillende problemen die met het brein te maken hebben. Ook biedt ze verschillende programma’s aan om het brein te trainen en te optimaliseren.

Afbeelding van Mockup van website waarbij 3 delen van de homepagina worden getoond


Rebranding
Deze trajecten zijn verpakt tot een nieuwe organisatie: BreinInstituut. Hiervoor hebben wij een logo, huisstijl en website mogen ontwikkelen. Rust en overzicht staan hierin centraal.

De blauwe en oranje kleuren creëren een speelse uitstraling en mooi contrast, waarbij de toevoeging van de lichte en witte kleuren juist weer rust brengen op de website. De oranje knoppen zorgen voor een duidelijke herkenning en leiden de bezoeker door de website. 

Het logo is een combinatie van een vriendelijk beeldmerk en duidelijk lettertype. Een algeheel rustgevend beeld dat mooi in lijn ligt met de boodschap van de website.

Ben jij ook toe aan een nieuw design voor je website? Of wil je sparren over wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement