Klantervaring

Skins by Nature website

Skins by nature, ofwel huiden van de natuur. En die kun je volop bewonderen op de vernieuwde website van dit bijzondere bedrijf. Alle producten worden handgemaakt in het atelier welke zich bevindt in een oude verbouwde koeienstal op een melkveehouderij in Appingedam. 

In de webshop zijn o.a. stoffen te koop in verschillende prints waaronder dierenprints. Skins by nature maakt topkwaliteit kussens voor buiten, tuin, boot, caravan-, camper en hondenkussens. Ook maken zij tassen op maat en verkopen ecologisch gelooide vachten. Skins by Nature brengt graag een luxe en sfeervolle stijl bij een ieder thuis.

Uitgebreide filters voor een groot assortiment

In de webshop kun je heel gemakkelijk jouw ideale artikel vinden tussen het grote aanbod door de toevoeging van uitgebreide filters. 

Omdat Skins by nature werkt met verschillende keuze opties binnen het product is er op de productpagina een tool geïntegreerd die aan de hand van dikte, kwaliteit en soort stof de juiste prijs berekend. 

Keuze aan designs binnen dezelfde productpagina

Alle producten zijn voorzien van fotografie waarbij het mogelijk is de verschillende designs stoffen op hetzelfde formaat kussen te zien binnen dezelfde productpagina. Zo wordt vergelijken van het assortiment extra makkelijk gemaakt voor de bezoeker. 

Heb jij ook veel keuze opties binnen je producten en wil je het voor jouw bezoekers ook zo overzichtelijk mogelijk maken? Neem een kijkje op de site van https://skinsbynature.nl/producten/ voor inspiratie en kijk hoe wij dit hebben aangepakt. 

webshopwebsiteWooCommercewordpress

skins by nature-homepage.

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement