Klantervaring

Website Sevenhuysen

Ook de grootste aardappel exporteur van Nederland wil online aanwezig zijn. Een up-to-date website kan dan zeker niet missen!

Sevenhuysen exporteert niet alleen aardappelen maar ook uien, knoflook, witte en rode kool, diverse andere groenten, patat frites, diepgevroren groenten, (gedroogde) vis en vlees worden verhandeld. Dit doen ze al 100 jaar en zij beschikken daarom ook over het predicaat Hofleverancier. Sevenhuysen heeft dit behaald zonder poespas, fancy dingen of afleiding. Gewoon recht voor zijn raap, helder en open.

De website

De website is vanwege het internationale karakter van het bedrijf vertaalt in 5 verschillende talen. Tijdens het ontwerpen van de website is er bij het framework afgeweken van de standaard daar waar de inhoud zonder poespas zichtbaar is.

Fotografie

De fotografie van de producten en het bedrijf zijn compleet vernieuwd door Cré8 Fotografie en dat is goed te zien. De basis van een site is goed beeldmateriaal. De foto’s spreken naast de korte inleidende teksten. De kunst van het weglaten enige durf, maar ook in de fotografie is er geen gebruik gemaakt van poespas.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen voor jouw website? Bekijk de mogelijkheden en een deel van ons portfolio hier!

sevenhuysen website

Overzicht

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement