Klantervaring

Website optimalisatie omgeving Heerhugowaard

Jouw website is je digitale business card. Met je website wil je nieuwe klanten aantrekken. Je (toekomstige) klant online bereiken kan je ideaal realiseren met een geoptimaliseerde website. Door website optimalisatie scoor je hoger in de zoekresultaten van Google, wie wil er nou niet #1 staan in de meest gebruikte zoekmachine?

Wat houdt een geoptimaliseerde website in?

Er zijn altijd wisselende factoren die meespelen in de ranking (positionering van de websites) van Google. Maar er zijn ook enkele vaste factoren bijvoorbeeld:

  1. Laadsnelheid
  2. Mobiel vriendelijkheid
  3. User experience
  4. Linkbuilding
  5. Technische SEO
  6. Zoekintentie van de klant
  7. Contentmarketing

Deze punten zorgen onder andere dat jij beter zichtbaar bent op Google. Maar ook factoren die er voor zorgen dat bezoekers langer aanwezig zijn op jouw website. In 2018 werd al meer dan de helft van de online aankopen via een smartphone of tablet uitgevoerd. Een mobielvriendelijke website is op dit moment dus een zéér belangrijke factor!

Meer dan website optimalisatie Heerhugowaard -> zoekmachine optimalisatie Heerhugowaard

Google is de meest gebruikte zoekmachine op dit moment. Iedereen wilt bovenaan staan in de resultaten van deze zoekmachine. Gelukkig bestaat hier SEO (ENG: Search Engine Optimization NL: zoekmachineoptimalisatie) voor. Met SEO optimaliseer je je website zodanig dat de zoekmachine hem goed kan lezen en de waarde hierdoor beter kan inschatten.

Wij bouwen…

Voor jou een geoptimaliseerde website. Heb je al een website en wil jij deze website optimaliseren? Dat is ook mogelijk uiteraard!

Als we aan de slag gaan is het van belang om het verloop ofwel de groei van de bezoekers en het resultaat te meten, en dat doen we. We schakelen Google Analytics in en koppelen deze aan je site en houden je op de hoogte van de groei van ieder trefwoord waar we aan werken.

Daarnaast werken we met diverse programma’s waarmee we ontzettend veel data kunnen analyseren. Dat stelt ons in staat om de haalbaarheid en kansen vooraf goed inzichtelijk te maken. Daarmee brengen wij advies uit en gaan we doelgericht te werk.

Wat doen wij naast website optimalisatie Heerhugowaard nog meer?

Content beheer

Tegenwoordig wordt er dagelijks 44 zettabytes aan content geproduceerd. Deze content kan bestaan uit tekst, beeld en/of geluid en wordt gedeeld via media en jouw eigen website. Zit jij met je handen in het haar, omdat je niet weet hoe en wat jij moet delen om jouw doelgroep aan te spreken? Laat ons je helpen! Wij maken tijd voor jou. Geef je content beheer uit handen, zo kan jij je weer richten op jouw onderneming. Wij kunnen de content creëren, distribueren en analyseren voor jouw kanalen. Dit alles in  jouw huisstijl!

Samenwerken

Wij houden van samenwerkingen, ben jij een webdesigner in Heerhugowaard of omstreken? Werk naadloos samen met ons via www.dodo.nl. Dodo staat voor “What DO you DO?” wat wij weer vertalen naar “wat doe jij? En wat zouden wij voor je kunnen doen/betekenen?”. Gebruik onze expertise om jouw bedrijf verder te brengen en geniet daarbij van terugkerende wederverkoop korting ieder jaar weer. Wij gaan ver, heel ver met onze diensten en hebben hier gestructureerde werkwijzen voor. Domeinnaamregistratie, hosting, email oplossingen, ontwerp, fotografie, copywriting, bloggen, content marketing, content beheer, systeemkoppelingen, narrow casting en programmeerwerk in de brede zin van het woord.

Nieuwsgierig wat website optimalisatie Heerhugowaard voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op, we bijten niet 😉

Website optimalisatie SchagenWebsite optimalisatie Den HelderWebsite optimalisatie Langedijk.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement