Klantervaring

Meer over online webdesign Schagen

Meer over online…

Een website die werkt, pijlsnel is, betrouwbaar en up-to-date. Technisch maar ook voor je bezoekers en/of klanten. Dat is wat je wilt. Daar komt wel het een en ander bij kijken. Internet gaat snel, heel snel, dus kennis van zaken is belangrijk. En dat hebben wij. En wij zijn gewoon bereikbaar en nemen de telefoon aan ;).

Wij werken alleen op onze eigen full-dedicated en -managed servers. Mede hierdoor kunnen wij de hoogste snelheid garanderen omdat er, plat gezegd, geen rotzooi van anderen op onze servers aanwezig is zoals vervelende scripts en dergelijke.

Omdat wij exact weten wat er allemaal op onze eigen servers staat is om die reden alleen al de serveromgeving vele malen veiliger dan bijvoorbeeld een shared hosting omgeving of een virtual server. Daarnaast draaien wij alle websites met onze eigen firewalls en monitoren onze servers en diensten continu. Een ander bijkomend voordeel is dat wij direct actie kunnen ondernemen op de server zonder gebruik te moeten maken van een vervelend ticketsysteem van een of andere server beheerder. Iets waar je soms wel 48 uur op een reactie moet wachten! Daar heeft natuurlijk niemand behoefte aan.

Met een maatwerk ontwerp onderscheid je jezelf van de massa. Identiteit, herkenbaarheid en merkbeleving zijn van het grootste belang als je wilt scoren. Als een mak schaap de massa volgen is niet de weg naar succes.

Wij bouwen onze eigen WordPress templates. Hierdoor zijn ze lean-and-mean wat ten goede komt aan alles. Snelheid, mogelijkheden, eenvoud, gemak, updates en upgrades. Bij gratis of aangekochte templates van marktplaatsen ben je afhankelijk van de leverancier. Partijen die maar al te vaak afhaken en plots zonder enige mededeling stoppen met de doorontwikkeling van hun templates waardoor je site ineens onveilig en wellicht helemaal stopt met werken.

Onze websites zijn altijd uit te breiden met nieuwe functies. Of dit nu kleinschalige of complexe maatwerk vraagstukken zijn.

Standaard werken onze website en -shops op alle smartphones, tablets en computers. Full responsive websites waarbij het tevens mogelijk is om per device af te stemmen wat belangrijk is. Dus een Call-to-action kan op een computerscherm er wel heel anders uit moeten zien als op een mobiele telefoon.

Als er iets is waar wij mee bezig zijn dan is het wel onderhoud. Hier komt heel wat bij kijken maar daar zijn wij dan ook super goed op ingericht met onze eigen monitoring systemen. Je bent ervan verzekerd dat je geniet van de laatste updates en upgrades.

Gebruiksgemak en -ervaring zijn punten die bij ons hoog op de lijst staan. Dat geldt voor zowel de site bezoeker als de site beheerder. Leuk hoor toeters en bellen maar als ze niet bijdragen aan een betere beleving of gemak voor jouw site bezoekers kan je het waarschijnlijk beter laten. Less-is-more is dan ook een regel die we vaak toepassen en dat klinkt eenvoudiger dan het is. De kunst van het weglaten heet nu immers niet voor niks ‘kunst’.

Wil je meer weten over onze online werkzaamheden? Vraag het gerust.


  [mailpoetsignup mailpoetsignup-375 list:3]

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Zussensap Website Schagen

  Website Schagen want dat is de locatie waar wij werkzaam zijn. Gevestigd in Warmenhuizen in de gemeente Schagen, Noord Holland. De website bouwers uit Schagen worden wij ook wel genoemd wat wij ontzettend waarderen. Goed design, programmeerwerk en marketing hoef je niet bij een duur en groot reclamebureau te halen maar vind je gewoon lokaal. Korte lijnen, altijd bereikbaar, ook telefonisch en anders kom je even langs, vinden we leuk.

  Webdesign Schagen want design zit in ons bloed. Van origine zijn wij immers een ontwerpbureau en dit zie je duidelijk terug in onze ontwerpen. Kijk gerust eens in onze portfolio en laat je verassen door de vele diverse stijlen afgestemd op de doelgroep van onze klanten.

  Check onze portfolio

  Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

  Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Wil je wat weten over dit onderwerp?
  Vraag het ons gerust!

  Klik hier voor onze privacy statement