Klantervaring

Social media in de omgeving Alkmaar

Social media is een begrip dat tegenwoordig niet meer weg te denk is uit het dagelijkse leven. Kan social media in de omgeving Alkmaar jou helpen met het behalen van je doelen? Heb jij moeite met het inzetten van social media op zakelijk gebied? Studioviv kan jou hiermee verder helpen!

Wat kan social media voor jou (zakelijk) betekenen in de omgeving Alkmaar?

Social media kan je in de omgeving Alkmaar inzetten om van je volgers klanten te maken. Dit kan je doen met de juiste communicatiestrategie en online content. Wij kunnen dit voor jou aanleveren in de vorm van advies Of je geeft het gewoon geheel uit handen en laat het aan ons over!

Wat staat er nog meer te wachten?

  • Je voorziet jouw volgers en dus potentiële klanten van nuttige en bruikbare informatie.
  • Veel gerichte bezoekers die naar je website leiden.
  • Je verbindt jouw doelgroep aan je merk, hierdoor creëer je loyale fans.
  • De posities in Google stijgt door het optimaal inzetten van social media.
  • Je creëert meer backlinks naar jouw website.

Organisch of adverteren in omgeving Alkmaar

Wij kunnen jou bijstaan in organische post maar ook als je wilt adverteren. 

Met een advertentie denken wij mee aan de juiste strategie. Wat is het doel dat je wilt behalen en hoe kunnen we die het beste bereiken? Dit werken we uit in een zogeheten content planning om zo jouw doel te behalen. 

Ook met organische posts wil je natuurlijk iets bereiken. We scrollen heel wat berichten weg op onze eindeloze tijdlijn van de sociale kanalen. Onthoud jij alle content die je voorbij ziet komen? Nee dus! De content moet eruit springen. Maar hoe zorg je hiervoor? 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Content creatie

Samen met jou bepalen we de strategie van jouw sociale kanalen. Welke strategie past goed bij de missie en visie van jouw bedrijf, dit plaatsen we in een contentkalender. Vanuit hier gaan we de content creëren, natuurlijk passend binnen de huisstijl van het bedrijf.

Content distributie

We kijken samen naar de platformen die jij op dit moment (niet) gebruikt. Op welk(e) platform(en) kunnen we de juiste doelgroep bereiken en conversie bereiken. Na de contentcreatie krijg je een concept. Na goedkeuring wordt het bericht geplaatst of ingepland voor de juiste dag en tijdstip.

Content analyse/monitoring

Na het bepalen van de strategie, de contentcreatie, en distributie analyseren we de content. Zo houden we in de gaten wat aanslaat, waar mogelijk verbetering zit en wat de vervolgstappen zijn.

Cijfers dagelijks gebruik social media

social media gebruik dagelijks

We gebruiken allemaal dagelijks social media in de omgeving Alkmaar. Van Whatsapp en Facebook tot Twitter. In het afgelopen jaar is het gebruik van social media op elk platform gegroeid. De meeste winst zit bij Instagram. (Cijfers volgens Newcom onderzoek 2020).

Maak jij op dit moment zakelijk nog geen gebruik van social media in de omgeving Alkmaar en ben je benieuwd welk(e) platform(en) voor jou iets kan betekenen? Wij adviseren je graag!  

Je kan bij ons terecht voor een op maat gemaakt content advies tot het volledige Social Beheer. Wil jij samen met ons kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement