Klantervaring

Meer over onze methode

Meer over onze methode

We zijn druk bezig met het uitrollen van alle castingschermen voor blije klanten dus deze informatie breidden we later uit. We kunnen wel zeggen dat eigenlijk alles mogelijk is er zijn geen restricties dan weet je eigenlijk genoeg.

Maar laten we uitleggen wat je nodig hebt en waarom het zo vernieuwend is. Normale narrowcasting systemen werken met hun eigen software of online SaaS programma waarin je zelf alles moet opmaken of dit moet laten regelen door een bureau. Ingewikkeld, omslachtig en kostbaar. Dit terwijl je veel (of al) je content al aanwezig hebt in je site, youtube of je social media. Daarnaast hebben ondernemers vaak geen tijd om naast bloggen of social media ook niet nog eens tijd om te werken aan hun narrowcasting tijdlijn… Wij begrijpen dat als geen ander en hebben al 25 jaar ervaring op dit gebied.

Ontzorgen tot in de kleinste details

Even tussendoor. Heb je geen tijd voor je blog of social media? Ook dat kunnen wij voor u regelen zodat u 1 of meer keer per week uw aanwezigheid waarborgt. En laten we het houden bij de narrowcasting. 

Chromebox en internet

Terug naar onze methode. Je krijgt van ons een Chromebox die helemaal voor geínstalleerd is. In een paar stappen sluit je deze aan op je monitor en doorloop je de installatie en klaar-is-kees. Het enige dat je dus nodig hebt is een HD TV in het formaat die je wenst met een HDMI ingang en een werkende internetaansluiting in de vorm van WIFI of vaste LAN kabel. Dat laatste wordt geprefereerd vanwege de snellere en meer solide verbinding.

WordPress website

WordPress is een van de meest gebruikte CMS ofwel website systemen in de wereld. Heb je nog geen website? Geen probleem uiteraard verzorgen we die graag voor je. Dat geldt ook voor je huisstijl en vormgeving en daar hebben we voorbeelden genoeg van.
Deze WordPress website moet wel voldoen aan een aantal eisen maar dat overleggen we met je.

Heb je al een website en wil je geen ander… dat kan ook en dan werkt het nog steeds supersnel en eenvoudig maar meer optimaal is het om je content uit je site te halen dat is nu eenmaal pure winst.

En dat is het eigenlijk. Wij verzorgen de rest en zullen je altijd te woord staan en helpen via onze supportafdeling.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement