Klantervaring

Lidmaatschap website

Een professionele lidmaatschap website om je E-books, cursussen, trainingen en meer te verkopen.

Bescherm eenvoudig inhoud van je site

U kunt de inhoud eenvoudig beveiligen met één klik

Met ons lidmaatschap systeem is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de inhoud van je lidmaatschap te beschermen. Maak gewoon je inhoud in WordPress zoals je dat normaal zou doen, klik op ‘Beschermen’, selecteer welke lidmaatschapsniveaus toegang krijgen en je bent klaar.

Accepteer eenvoudig betalingen

Met alle mogelijke betalingsmethodes via Mollie

Ons lidmaatschap systeem kan worden geïntegreerd met diverse betalingsproviders. Onze persoonlijke favoriet is Mollie. Hiermee beschik je over iDeal, PayPal, Creditcard betalingen en nog veel meer. Dus het accepteren van eenmalige of terugkerende betalingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Veel koppelings mogelijkheden

met een van je favoriete marketingplatformen

Ondersteunde e-mailproviders zijn MailPoet, Mailchimp, AWeber, Drip, Sendlane, Constant Contact, ConvertKit, GetResponse,  ActiveCampaign en meer. Onze integraties omvatten ondersteuning voor inschrijven, uitschrijven, taggen etcetera.

Overige integratie mogelijkheden

met leer- affiliate, webinar en andere systemen

Ons systeem kan ook worden geïntegreerd met services zoals LearnDash, TutorLMS, WP Courseware, eLearnCommerce, Zapier, Easy Webinar, GoToWebinar, Evidence, BuddyBoss, ResponseSuite, iDev Affiliate en meer.

Druppel gemakkelijk je inhoud

Laat je leden per niveau afstuderen

Na 30 dagen kunt u bijvoorbeeld automatisch leden upgraden van een gratis proefperiode naar het “zilveren” niveau.

Zapier

connect alles

Open een hele nieuwe wereld van mogelijkheden met Zapier. Integreer eenvoudig met Zapier en maak verbinding met meer dan 1.000 apps en services.

Alle lidmaatschapsgegevens in één oogopslag

MET HET INTUÏTIEVE DASHBOARD

Het Dashboard in geeft direct een overzicht van al uw belangrijke lidmaatschapsgegevens. Lidmaatschapsstatistieken, niveaus en snelle toegang tot updates en ondersteuning.

Membership Statistics

handig overzicht

Bekijk hoeveel leden je hebt, tot welke niveaus ze behoren, geannuleerd, actief, verlopen en meer, allemaal in één handige weergave, zodat je niets mist.

Functies

complete lijst

Hier is een volledige lijst van alle gebruiksvriendelijke functies die u binnenin zult vinden.

Onbeperkt lidmaatschapsniveaus

Maak “Zilver”, “Goud”, “Platina” of een ander niveau dat je wilt! Laad meer voor hogere toegangsniveaus – allemaal binnen dezelfde site.

Integreert met WordPress

Of je nu een nieuwe site bouwt of integreert met een bestaande WordPress-site.

Beheer bekeken inhoud

Klik gewoon op de knop “Verbergen” om exclusieve inhoud voor leden van een bepaald niveau te beschermen. Maak “modulaire” lidmaatschappen en verberg inhoud voor andere niveaus.

Flexibele lidmaatschapsmogelijkheden

Creëer gratis, proef of betaalde lidmaatschapsniveaus – of een combinatie van de drie.

Eenvoudig ledenbeheer

Bekijk uw leden, hun registratiestatus, lidmaatschapsniveau en nog veel meer. Upgrade leden eenvoudig, verplaats ze naar verschillende niveaus, pauzeer hun lidmaatschap of verwijder ze volledig.

Toegang op meerdere niveaus

Geef uw leden toegang tot meerdere niveaus binnen uw lidmaatschap. Creëer bijvoorbeeld een centrale downloadlocatie met toegang verleend aan leden van alle niveaus.

Abonnementslengtecontrole

Bepaal hoe lang elk lid toegang heeft tot uw lidmaatschapssite. Nu kunt u een lidmaatschap automatisch laten verlopen na 3 dagen, 7 dagen of welke periode u maar wilt.

Beveiligde RSS-feeds

Met beveiligde RSS-feeds kunnen uw leden hun lidmaatschapsmateriaal bekijken in hun favoriete RSS-lezer. Maar het geeft u ook volledige controle – niet-leden hebben geen toegang tot de feed en als een persoon stopt met betalen, stopt hun feed automatisch met werken.

Aangepaste foutpagina’s

Wanneer een persoon toegang probeert te krijgen tot inhoud die hij niet mag bekijken, wordt hij naar een foutpagina geleid. Nu kunt u bepalen wat die pagina zal zijn. Dit geeft u de kans om hen aan te moedigen zich te registreren of te upgraden naar een ander lidmaatschapsniveau.

“Sneak Peek” -inhoudsweergave

Het beschermen van uw inhoud is uiterst eenvoudig, omdat alles na de tag ‘more’ automatisch alleen voor leden wordt beschermd. Dus een opvallende posttitel, gecombineerd met een meeslepende openingsparagraaf, is meer dan genoeg om de eetlust van niet-leden te stillen!

Gedeeltelijke weergave van inhoud

Wat als je wilt dat het grootste deel van een bericht wordt weergegeven voor niet-leden, behalve één zin? Met de Partial Content Display-functie kunt u die “geheime zin” voor anderen verbergen, maar alleen aan uw leden tonen.

Omleiding van login

Stel de eerste pagina in die uw leden zien wanneer ze inloggen. Gebruik zelfs een andere omleidingspagina voor elk lidmaatschapsniveau. Het is perfect voor het toevoegen van welkomstberichten, updates, nieuws en nog veel meer.

Volledige REST API

Wilt u iets op maat maken? Geen probleem. Je beschikt over een volledige REST API en WordPress-sjabloontags om u naar hartenlust te laten coderen.

Veel, veel meer!

Het systeem heeft een breed scala aan extra functies die de manier uitbreiden waarop u WordPress kunt gebruiken om uw lidmaatschapssite te bouwen en te laten groeien. Bovendien voegen we altijd meer toe op basis van suggesties van onze klanten.

Functies

complete lijst

Bovendien krijg je deze extra’s om het installatieproces nog eenvoudiger te maken. Ons doel was om het proces van het bouwen van een lidmaatschapssite zo eenvoudig mogelijk te maken. Met dat in gedachten hebben we besloten om een aantal ‘extra’s’ op te nemen om het proces nog sneller te laten verlopen.

Stapsgewijze video-tutorials

Stapsgewijze video’s die alle functies demonstreren, zodat u snel aan de slag kunt.

Vergaande ondersteuning

Meer dan 100 pagina’s met georganiseerde screenshots om u te helpen bij het eenvoudig instellen.

WordPress Basics-cursus

Als je nieuw bent bij WordPress, dan hebben we je gedekt met deze complete videotraining.

Ondersteuning en updates

Toegang tot onze support en elke nieuwe update GRATIS gedurende je lidmaatschap.

Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

Wil je wat weten over dit onderwerp?
Vraag het ons gerust!

Klik hier voor onze privacy statement