Klantervaring

Conceptontwikkeling voor Growth Diëtistenpraktijk

Conceptontwikkeling voor Growth Diëtistenpraktijk

Voor Growth Diëtistenpraktijk Denise Moerland hebben wij de kans gekregen om het gehele concept van haar onderneming te mogen ontwerpen. En dat vinden wij super om te doen!

Het ontwerpen van de website, het ontwerpen en ontwikkelen van het drukwerk en het ontwerpen van het logo zijn enkele voorbeelden van zaken die komen kijken bij de conceptontwikkeling voor een onderneming. Bekijk hieronder het proces voor Growth Diëtistenpraktijk.

Deel op social media


  [mailpoetsignup mailpoetsignup-375 list:3]

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Ontwerp van de website

  Wanneer je naar de website kijkt, zal je zien dat er een duidelijke keuze gemaakt is in de hoeveelheid tekst. Deze is namelijk heel beperkt gebleven, wat de overzichtelijkheid zeer ten goede komt. Door gebruik van specifieke lettertypen en stijlen is er een heel leuke en creatieve website ontstaan.

  Daarnaast is er binnen het kleurenpaneel een keuze gemaakt van natuurlijke en trendy kleuren. Met als primaire kleur op de website; Olijfgroen. Dit, omdat deze rustige en natuurlijke kleur erg goed aansluit bij het imago dat de onderneming uit wilt dragen. Deze kleur komt ook terug op de verschillende drukwerken. 

  Bij Studioviv denken we mee over uitstraling, communicatie en presentatie. Kortom het hele concept. Stijlvolle, maar zeer functionele ontwerpen zijn onze kracht.

  Kortom…

  Kortom, een heel gaaf project waarbij wij vanaf nul mochten beginnen met het ontwerpen. En dit vinden wij stiekem toch wel het allerleukste..  #conceptontwikkeling#DeniseMoerland#logo#website#ontwerp
   

  Heb je interesse in onze diensten of heb je vragen?

  Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden

  Klik hier voor onze disclaimer en privacy statement

  Wil je wat weten over dit onderwerp?
  Vraag het ons gerust!

  Klik hier voor onze privacy statement