logo-studioviv-300px

Update Musea Schagen

USB Hubs, afstandsbediening en tutorials...

Beste leden van MuseaSchagen,


Wederom een nieuwsbrief met een aantal interessante weetjes.

Punt 1.

Afstandsbedieningen en USB hubs
Deze staan gereed en iedereen krijgt er een. Ze liggen samen met een installatie stappenplan klaar bij ons. De een wil hem afhalen, de ander wacht tot de volgende vergadering en weer een ander wil wellicht dat we het opsturen (zitten wel verzendkosten aan vast).

Wij zijn doordeweeks altijd aanwezig tussen 09.00 en 17.30. Dus ben je een keer in de buurt, wip even aan en je kan het zo meenemen. En anders horen we graag van je.
minix remote LR

Punt 2.

Handleidingen en videotutorials
Niet iedereen weet de videotutorials te vinden blijkt. We hebben een aantal ingangen naar onze supportsecties maar de makkelijkste start is het algemene klantportaal.dodo.nl waar je alle linkjes naar onze klantgedeeltes kunt vinden.

Ga dus naar: klantportaal.dodo.nl

Jullie zullen niet overal in kunnen loggen of gebruik van kunnen maken maar het gaat vooral om de afdeling; Videotutorials > Dodo videotutorials.
Daar heb je verschillende mapjes met video's. De 2 interessante voor jullie zijn 'Musea' en 'WordPress' en 'WPTouchScreen' aangezien dat de zaken zijn waarmee jullie werken.

Musea > heel specifiek video's voor jullie
WordPress > gaat over de website onderdelen algemeen
WPTouchScreen > gaat over de zuil

Zuil nog niet ge-update?


Om gebruik te maken van de afstandsbediening moet de software ge-update worden.
Mocht je dit willen dan kan je contact met ons opnemen. Wel is het belangrijk dat de zuil aangesloten is op het internet (kabel, wifi of via een hotspot) zodat wij deze updates kunnen doorvoeren.
wptouchscreen zuil LR
Jullie kunnen op maandag, woensdag of donderdag tussen 09.00 en 17.00 aan ons doorgeven of de zuil aan staat, zodat wij de update kunnen uitvoeren. Jullie kunnen ons daarvoor gewoon even bellen op 0226-395447.

Hebben jullie nog aanvullende vragen, dan horen we dat graag.
Hartelijke groet,
winactie#1_sign black
Dennis van den Berg
en het team van Studioviv
icon-facebook
icon-instagram
icon-linkedin